Magasinet M!

Miss Felicity guider dig til at blive en vaskeægte sexgud

Kunne du tænke dig at give din kvinde en så mindeværdig sexoplevelse, at jeres næste knald går over i historien som det bedste nogensinde?Kære mand

Kunne du tænke dig at give din kvinde en så mindeværdig sexoplevelse, at jeres næste knald går over i historien som det bedste nogensinde? Ja, så er du allerede godt på vej efter at have klikket ind på denne artikel. Dette er nemlig guiden til at blive en vaskeægte sexgud.

Den er god nok. I denne artikel får du en helt unik indsigt i, hvad det vil sige at være en superelsker fra et kvindeligt perspektiv. Det er nemlig mig – Miss Felicity – der står bag denne guide, hvor jeg deler ud af mine tanker omkring, hvad der skal til for, at du som mand kan kalde dig en sexgud. Jeg er en ung kvinde midt i tyverne, der blogger om sex og parforhold under navnet Miss Felicity hos Miss Grey. Denne artikel udgør sammen med tre andre en artikelserie, jeg har skrevet her til Connery under temaet: ”Sådan tilfredsstiller du din kvinde”. Det vil du være fuldt udrustet til at gøre, hvis du læser og følger guiden.  


Så lad os komme i gang. Du er sikkert spændt på, hvilke tricks har til dig i denne guide.

ANNONCE

Sådan giver du din kvinde det bedste knald nogensinde

Det falder sjældent i god jord, hvis du griber direkte i hendes barm, mens du filer løs på klitten. Find ud af hvad der virker med disse tips og tricks.

Vis selvsikkerhed i sengen – det gør hende tryg: Langt de fleste kvinder elsker en mand, der tager initiativet under sex. Det gør hende tryg, når du styrer slagets gang og guider hende både med ord og handlinger. På den måde kan hun slå hovedet fra og overgive sig til lysten.

ANNONCE

Byg det langsomt op: Det gælder om at pirre hende, indtil hun tigger om at få pik. Udforsk hendes krop med hænder og tunge som om det er et uudforsket landskab. Det ophidser hende og leder hendes tanker ind på sex.

Lad hende komme først – helst under forspillet: Tag dig god tid og sørg for, hun er kommet mindst en gang, inden du trænger op i hende. For mange kvinder handler sex mest om nærvær, da de ikke kan få orgasme uden stimulering af klitoris.

ANNONCE

Udlev hendes sexfantasi: Der er efter min mening ikke noget mere sexet end en mand, der formår at gøre mine frække fantasier til virkelighed. Mange kvinder fantaserer om sex, men har svært ved at snakke om det med deres partnere. Spørg ind til om hun har nogle sexfantasier, hun gerne vil udleve og vær åben over for det, hun fortæller. I kan få en uforglemmelig sexoplevelse som par ved at udleve hendes frække fantasier.

ANNONCE

Sæt lyd på: Sweet- eller dirty-talk hende. Uden for sengen kan du sige, hvor meget du har lyst til hende. Under sex kan du hviske til hende, at du elsker hende. Er du mere til det beskidte sprog, så fortæl hende, hvor meget du nyder at kneppe hende, og hvor fræk hun ser ud. 

ANNONCE

Kvinder vil altså have en mand, der begærer og elsker hende fra start til slut. Så enkelt er det. Det kan du gøre ved at følge disse simple guidelines. God fornøjelse. Hvis du har spørgsmål til mig, kan du altid gå ind på Miss Grey på min blog og kommentere på mine indlæg eller sende en mail til mig på mf@missgrey.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce