Magasinet M!

Mission: Impossible - Ghost Protocol

M!s filmanmelder er svært imponeret over det fjerde action-eventyr med superspionen Ethan Hunt, som han kalder for seriens klart bedste.

Lad os lige starte med et godt råd: Lad være med at drikke en fadøl eller en liter cola, før du sætter dig ind i biografen for at se den fjerde film i serien om Ethan Hunt. For det er sgu en film, der ikke har meget respekt for de tissetrængende. Fra første sekund er der action for alle pengene - og nej, det stopper ikke.

 

ANNONCE
mmm.dk - Mission: Impossible - Ghost Protocol mmm.dk
Foto @ UIP

Missionen er denne gang at stoppe en ond, svensk politiker, der med vilje vil starte en atomkrig for at tynde ud i verdens befolkning. Plottet er hørt før og virker ikke helt troværdigt, men det er ikke noget, du tænker over, før dagen efter, hvor adrenalinen igen har forladt dit system. Den vilde mission bringer Hunt og hans team gennem byer som Moskva, Mumbai og ikke mindst Dubai, hvor Agent Hunt klatrer, løber og falder rundt på ydersiden af verdens højeste bygning Burj Khalifa i en scene, der i sig selv gør filmen værd at se. Mission: Impossible - Ghost Protocol er en film, du skal se - og du snyder dig selv, hvis du ikke hopper i biografen og ser den på et kæmpe lærred.

 

6 af 6

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce