Magasinet M!

Missionæren snigløbet bagfra: Her er de 10 mest populære sexstillinger

Missionær-stillingen er en sikker vinder, men førstepladsen er en helt anden. Bliv klogere på de mest populære stillinger - og en masse andet lækkert og lummert lige her.Missionæren virker for mange som den almindelige og foretrukne sex-stilling. Det har vi lært gennem et utal Hollywood-film, hvor den har prydet lagengymnastikken, så lang tid du kan huske. Vender du derimod snuden mod internettets hudfarvede sider, kan det være, resultatet er en smule anderledes.

Men hvilken stilling er folkets favorit? Det har online-doktoren DrEd.com undersøgt, og det viser sig, at Doggy Style træder ind på en klar førsteplads. Så kan vi snakke om at komme snigende bagfra.

Mere end 2.000 personer fra USA og England har deltaget i undersøgelsen, hvoraf 35% havde Doggy Style som deres favoritposition, og hele 22% sagde den mere gængse Hollywood-favorit, missionæren.

Og selvom internettet prøver og prøver, kunne analsex ikke leve op til forventningerne, da kun 2% havde den som favorit. Og en tur på bordpladen skal du holde dig helt fra. Åbenbart!

ANNONCE
DrED - Missionæren snigløbet bagfra: Her er de 10 mest populære sexstillinger DrED

Derudover var der også en smule forskel kønnene imellem. Både mænd og kvinder kunne ikke få nok af Doggy Style, men det lader til, at du skal gå på kompromis, når I når til anden stilling i akten. 

Her havde kvinderne lyst til missionæren, mens vi mænd hellere ville lade kvinderne sadle op. Har du - imod alt forventning - energi og stamina nok til mere end tre stillinger, kan du passende smide hendes ben op over skuldrene. 

ANNONCE
DrED - Missionæren snigløbet bagfra: Her er de 10 mest populære sexstillinger DrED

Undersøgelsen viser også, at mange amerikanere og englændere lever et spændende og udfordrende sexliv. 

Op imod 19,9% af de deltagende svarede, at de gerne vil gøre det på bordet, mens 16,1% var lune på en stående-69'er, der nok kræver en solid omgang styrketræning først. 

DrED - Missionæren snigløbet bagfra: Her er de 10 mest populære sexstillinger DrED

Du skal derfor ikke tro, at du er den eneste, som har lyst til, at prøve kræfter med de udfordrende pornostillinger. Dine præferencer og ønsker er måske mere almindelige, end du tror. Kom i gang, soldat!

ANNONCE
Del

Seneste nyt