Magasinet M!

MMA-brag om lidt: Conor McGregor vs Dustin Poirier

Mangler du lidt underholdning at samle din corona-gruppe omkring?

Lørdag den 23. januar 2021 vender Conor McGregor tilbage i oktagonen ved UFC 257. På dét tidspunkt er det mere end et år siden, McGregor sendte Donald Cerrone i gulvet på blot 40 sekunder. Nu står McGregor ansigt til ansigt med Dustin Poirier for anden gang ved dét, der meget vel kan blive årets absolut største MMA-brag direkte fra Fight Island i Abu Dhabi. 

”Hos NENT Group er vi enormt glade for samarbejdet med UFC, og vi ser frem til fortsat at vise de bedste MMA-kampe til den stadigt voksende gruppe af fans. Det bliver fantastisk, at vi kan præsentere seerne for ’McGregor vs. Poirier’ – en kamp, der meget vel kan gå hen og blive årets største”, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports. 

Khabib Nurmagomedov trak sig tidligere i år tilbage efter sin sejr over Justin Gaethje og sin fars bortgang – og det betyder, at letvægtdivisionen uden den ubesejrede russer er helt åben. 

Der er ingen tvivl om, at Irlands ”Notorious” er særdeles motiveret og ivrig efter at vende tilbage i kampen om titlen som verdensmester. Og han vil tage et stort skridt i dén retning, hvis han formår at holde stand mod Louisianas Poirier, der ikke blot ønsker revanche for sit nederlag mod McGregor i 2014, men ligeledes kæmper for at genvinde 155 pund-titlen efter sin sejr over Dan Hooker i juni. 

UFC 257: ‘McGregor vs. Poirier’ kan ses eksklusivt på Viaplay som PPV.  Prisen er 499,-  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce