Magasinet M!

MMA-sporten har fået en ny, lækker og stram kvindelig superkæmper

Godt nyt til MMA-fans: Alexandra Albu er kvinden du allerhelst vil tæves af. Se hendes frække billeder samt andre sjove og skæve ting fra ugen, der gik, i sportens verden.

MMA-sporten har fået en ny, lækker og stram kvindelig superkæmper

Ugens troll

Manchester United-fans kommer ikke til at opleve deres hold i Champions League tidligst før næste sæson. Alligevel valgte UEFA på Twitter at bruge et billede af Uniteds stadion, Old Trafford, som reklame for, at den prestigefyldte turnering vender tilbage i næste uge. 

ANNONCE

Vi hylder, at de har humor hos UEFA. En ting, der ikke just kan siges om flere United-fans, der efterfølgende røg op i det røde felt, som du kan se herunder.

ANNONCE

Ugens dansere

Udover at være gode til fodbold er dans også noget, de værdsætter højt i Brasilien. En ting, superstjernen Neymar satte en stor, fed streg under, da han søndag aften uploadede en video af ham og fire af hans holdkammerater fra det brasilianske landshold, Dani Alves, Marcelo, Marquinhos og Paulinho. I videon ser du de fem sidde i omklædningsrummet, mens en sang kører i baggrunden. Og pludselig tager dansedjævlen ved de fem. 

ANNONCE

Ugens badass

Irske Roy Keane var kendt som en hård negl, da han i 90'erne slog sine folder i Manchester United. Men også som træner finder han sig ikke i en fuck. Keane, der i øjeblikket både fungerer som assistentmanager for Aston Villa i den næstbedste engelske række og det irske landshold, blev i weekenden spurgt om, hvilket råd han ville give angående Everton-spilleren James McCarthys fremtid, da McCarthy ikke just er Everton-manager Ronald Koemans yndling. Herefter ødelagde Keane journalistens spørgsmål og sluttede hånligt af med at sige: "Lav dine lektier". Se hvorfor i videoen herunder.

ANNONCE

Ugens meme

Hvis du endnu ikke har hørt om Catinho, er det nok fordi, du hellere har villet tilbringe den seneste tid med dine kære. Ikke, at det er en dårlig ting, men du er i hvert fald gået glip af det store, nye meme inden for sportsverdenen. Katten, som danner grobund for Catinho-memet, er egentlig et gammelt meme, som er gået viralt igen, efter Twitter-brugeren KingMusa uploadede dette på sin Twitter-profil. 

ANNONCE

Og som altid tog internettet det til sig. Folk photoshopper nemlig nu katten ind på diverse fodboldbaggrunde. Hold kæft, hvor vi elsker den digitale tidsalder. Herunder kan du se et udpluk af de bedste Catinho-memes.

ANNONCE

Ugens godte

Hvis du bare kender lidt til MMA, ved du sikkert godt, hvem Ronda Rousey og Paige VanZant er. Nu har den voldelige sportsgren så fået sig en ny, lækker kvindelig kæmper. Må vi præsentere russiske Alexandra Albu. Forleden vandt hun sin blot anden kamp ud af to mulige som professionel. Men selvom hun stadig er et ubeskrevet blad, så er vi ikke i tvivl om, at den 26-årige godte er kommet for at blive. Tjek lige den krop!

??????? @beegemot ? @nickolya24 ?

A photo posted by Alexandra (@stitchalbu) on Mar 31, 2015 at 5:14am PDT

???????? ????? @beegemot ?? ?????????? ?????????? ? ?? ???? @nickolya24

A photo posted by Alexandra (@stitchalbu) on Mar 31, 2015 at 5:13am PDT

@alla_hulk_mirkina @beegemot @nickolya24

A photo posted by Alexandra (@stitchalbu) on Mar 31, 2015 at 5:13am PDT

??? ????? ?????????????

A photo posted by Alexandra (@stitchalbu) on May 27, 2015 at 11:49pm PDT

???????? ???? ??? ??????,?????? ?? ?????????? ?

A video posted by Alexandra (@stitchalbu) on Jul 6, 2016 at 10:54am PDT

???????? ?????? ?????

A photo posted by Alexandra (@stitchalbu) on Aug 24, 2016 at 7:04am PDT

??????? ???

A photo posted by Alexandra (@stitchalbu) on Aug 6, 2016 at 8:16am PDT

??

A video posted by Alexandra (@stitchalbu) on Aug 12, 2016 at 7:09am PDT

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt