Magasinet M!

Modern Warfare III nærmer sig - klar til gratis beta-multiplayer weekend?

Call of Duty har annonceret hvornår du kan deploye i test-slagmarken

Another year - another Call of Duty! Og akkurat som foregående år, er Activision klar til at invitere en hær af gamere ind, for at teste multiplayer-funktionerne forud for release, og det er selvfølgelig en oplagt mulighed, for at finde ud af om man - igen, igen, igen - skal investere i årets CoD. 

Akkurat som tidligere år forfordeles folk der har forudbestilt spillet med Early Access - denne skare af inkarnerede fans har adgang til den første PlayStation-eksklusive weekend fra i denne weekend, mens den åbne PlayStation-beta allerede sparkes igang søndag den 8. oktober. 

Ugen efter følges PlayStation stresstesten op af en Crossplay-beta, hvor der åbnes for gamere på både Xbox, PlayStation og PC. 

ANNONCE
Modern Warfare III nærmer sig - klar til gratis beta-multiplayer weekend?

Call of Duty: Modern Warfare III går stik i mod vanlig udgivelsesmønster fra serien, og årets udgivelse følger altså denne gang direkte op på sidste års Modern Warfare II. Det betyder også, at spillere kan forvente en vis genkendelighed i alle spilmekanikkerne, ligesom det allerede er annonceret, at diverse in-game indhold fra indeværende udgives, føres med over til MWIII, gældende for både Multiplayer - men også free-to-play giganten Warzone. 

ANNONCE
Modern Warfare III Multiplayer-gameplay trailer
?si=vdt61887ahwOI0et
Del

Seneste nyt