Magasinet M!

Mød Bri Teresi: Jeg faldt ned af trapperne og lignede en total idiot

Dagens anbefaling fra M! til jer

Hun har lige knap 500.000 følgere på sin Instagram profil, og vi forstår faktisk ikke, hvorfor den storbarmede blondine ikke har flere?

Den 24-årige Bri er model og fitness guru, og har bl.a. være i FHM, GQ og senest Maxim. Hun er født og opvokset i Silicon Valley sammen med sine søskende, og fortæller bl.a. til Maxim, at hun er ekstrem aktiv. Hun elsker nye eventyr og specielt, hvis det er i selskab med familien. Som altid så har Maxim selvfølgelig taget en snak med skønheden, og vi kigger med fra sidelinjen. 

Hvor længe har du været i model industrien?

Jeg har været model i omkring to år nu. Jeg har altid elsket at være foran kameraet, og underholde folk. Det at være model har givet mig mulighed for, at udtrykke mig selv på en hel speciel måde.

Udover din karriere som model, hvad er så planerne for fremtiden?

Uddannelse har altid været en stor del af mit liv. Jeg er ved at færdiggøre min uddannelse i Polical Science. Jeg tror, de fleste mennesker dømmer mig på forhånd, og tænker sikkert, at jeg ikke skal have en uddannelse eller noget, men jeg vil rigtig gerne tilbage på skolebænken på et senere tidspunkt og få en master indenfor business marketing. Mine fremtidsdrømme inkluderer helt sikkert en uddannelse. 

Fortæl en sjov historie fra din modelkarriere

Jeg bliver faktisk ikke særlig nemt flov eller pinlig berørt, men jeg prøvede det dog forleden, da vi skød billeder på et fly. Jeg faldt ned af trapperne, og lignede en kæmpe idiot, fordi jeg havde høje hæle på. Hele cremet bag grinte og havde selvfølgelig filmet hele episoden. Jeg selv, jeg måtte simpelthen bare grine af hele situationen. 

Rul ned for at se fem grunde til at følge Bri, vi lover det er fem gode grunde

ANNONCE
Del

Seneste nyt