Magasinet M!

Mød den 23-årige studerende der tjener 33.000 kroner pr. Snapchat-story

Han kan vist godt bare droppe ud af sit studie. Nu!

Mød den 23-årige studerende der tjener 33.000 kroner pr. Snapchat-story
 

A photo posted by snapchat: jeremyabdo ? (@jabdosnaps) on Jan 10, 2016 at 7:50pm PST

Snapchat. Det lille finurlige sociale medie, der vel nærmest bliver brugt mere nu til dags end en god, gammel SMS. Du sender et billede, som så forsvinder efter 10 sekunder. Og det er vel bare det. Troede du indtil nu. For hvis du er opfindsom nok, er der faktisk STORE penge at hente på den front. Det har den 23-årige film-studerende Jeremy Abdo fra University of Texas, Austin, fundet ud af. Han tjener nemlig op imod 33.000 kroner (!) for hver enkel Snapchat-story, han laver.

Det startede med, at han på hobby-basis tegnede små, sjove tegninger. Herefter begyndte han at sende tegninger til Snapchat. Efter at have opnået en god skare af følgere, begyndte folk at tilbyde ham penge for at lave personlige "kruseduller" på Snapchat.

"I starten var mine tegninger ret simple, men efter lidt tid er de blevet mere komplekse og inkorporerer nu både video og emoji-kunst. Jeg har altid haft med kunst at gøre - især efter at have studeret film de sidste par år på universitet," siger Jeremy til BroBible.

 

Saw the house from Up on the way to #maui If you'd like to follow along with our adventures in #hawaii , add us on snapchat! username: jeremyabdo #snapsterpiece #pixar #up #travel #springbreak

A photo posted by snapchat: jeremyabdo ? (@jabdosnaps) on Mar 27, 2016 at 5:46pm PDT

ANNONCE

Til at begynde med tog den 23-årige knøs 33 kroner for et billede, hvilket mundede ud i en "månedsløn" på ca. 1300 kroner. Det beløb steg hurtigt. Meget hurtigt. For nu laver han alt imellem 650 og 33.000 kroner. Pr. Snapchat-story! Han har bl.a. arbejdet med Dairy Queen (fastfood-firma) og Krispy Kreme (doughnut-kæde).

"Den underligste forespørgsel, jeg har fået, var, da jeg blev bedt om at forvandle en mands lort til Mr. Hanky fra South Park. Som han selvfølgelig betalte for," siger Jeremy til BroBible og fortsætter:

"Jeg har aldrig troet, at jeg kunne gøre det her til mit job. At være i stand til at udtrykke mig kreativt gennem film, kunst og musik er virkelig vigtigt for mig. Det har også fået mig til at tegne igen, og jeg nyder at tænke i kreative baner, når det kommer til videoer eller tegninger, og derefter poste det på min story."

Jeremy uploader alt sit færdige arbejde på sin Instagram som et slags online CV, han kan bruge til fremtidige job- eller kunstudstillings-ansøgninger.

 

? #snapchat #snapchatfun #snapsterpiece #animation

A video posted by snapchat: jeremyabdo ? (@jabdosnaps) on Jan 23, 2016 at 2:09pm PST

ANNONCE

Med pengene, den universitetsstuderende har tjent, planlægger han at udvide sin forretningsmodel.

"Mens de fleste folk slår tiden ihjel med at scrolle igennem et uendeligt antal Facebook-feed under kedelige forelæsninger, slår jeg tiden ihjel med at tegne dårlige versioner af Svampebob Firkant på Snapchat," siger Jeremy.

Sådan, mester!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE