Magasinet M!

Mød kvinden med 2 vaginaer - levede i et helvede af smerte og tortur

Vi kunne skrive en bog med platte jokes, men vælger i dette tilfælde at lade være.

Mød kvinden med 2 vaginaer - levede i et helvede af smerte og tortur

To er bedre end en. Jo større, desto bedre. Sætninger, der i rigtig mange tilfælde vil passe perfekt. Desværre er det her bare en af de situationer. En kvinde kaldet Nicci har levet hele hendes liv med to vaginaer. BBC Three har lavet en dokumentar, der handler om hende og de konsekvenser, som har fulgt hende lige siden barns ben.

I en alder af 17 år, hvilket ifølge os virker som en smule sent, fandt Nicci ud af, at hun havde to vaginaer, hvilket fik hende til at føle sig som et udyr. Hun beskriver selv hendes underliv lidt som en Big Mac.

- Alt fyldet, inklusiv salaten, hænger ud til siderne. Der er en del at se til.

Tænk over det, næste gang du besøger den gyldne måge i en syv-hestes-brandert og et fræk smil på læben... nå, tilbage til Nicci:

- Jeg vidste først, at der var noget galt, da jeg var teenager, og jeg blødte meget mere, end jeg skulle. Smerten under min menstruation var så slem, at jeg på ingen måde kunne fungere. Derfor gik jeg til lægen. Han måtte senere fortælle mig, at jeg havde to vaginaer, fortæller hun i dokumentaren

Hvis du virkelig hungrer efter at vide, hvor meget Nicci blødte, kan du passende se videoen nederst. Det er ikke detaljer, som vi behøver snakke om? Udover at hendes menstruationsperioder kunne vare i omegnen af 4 uger.

Nicci har gennem hele livet haft det svært med fyrene, men har nu endelig fundet sit livs kærlighed. En fyr ved navn Andy.

Og hold nu kæft, hvor Andy besidder et par 'cojones', der siger spar to. Han har forvandlet selvmordstanker til tanker om fremtid og støttet hende gennem en operation, der har gjort hende ufrugtbar, men som samtidig har gjort, at nu kun har én vagina.

Mød Nicci, og hør hendes historie i videoen herunder. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt