Magasinet M!

Mød kvinden med verdens stærkeste vagina

At løfte en kokosnød med sin tissekone? Det er intet problem for Kim Anami.

Mød kvinden med verdens stærkeste vagina

Den 44-årige dame er blevet lidt af et internetfænomen. Og det er der en bestemt grund til. Kim Anami har nemlig måske den stærkeste vagina, vi nogensinde har set. På hendes Instagram-profil poster hun regelmæssigt billeder, hvor hun løfter alverdens ting med den - alt fra kokosnødder og håndvægte til surfbrætter og lysekroner (!).

Det skriver avisen Daily Mail.

 

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on Feb 17, 2015 at 5:59am PST

ANNONCE

Kim Anami underviser i det noget bizarre 'Vaginal Kung Fu' og mener, at denne form for træning af kvinders ædlere dele kan føre mange fordele med sig - så som at kurere depressioner.

Men hvordan bærer man lige så tunge ting som ovenstående med ens vagina, tænker du nok. Jo, du indsætter et jadeæg i skeden (et æg til bækkenbundstræning) og spænder så tingen fast i ægget.

 

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on Jan 18, 2016 at 5:01am PST

ANNONCE

"For mig er sex et personligt vækst-værktøj. Det er helbredende, livsskabende og selvrealiserende. Det er med til at give dig en sund livsstil. Jeg har altid været meget bevidst om min seksuelle energi og været interesseret i, hvordan sex kan blive endnu bedre. Jeg startede med at træne det, jeg nu kalder 'Vaginal Kung Fu' - at mestre sin vagina - for 20 år siden. Det er baseret på oldgamle Taoist-træningsmetoder (en kinesisk religionslignende filosi, hvor man bør leve et liv i overensstemmelse med den naturlige dynamik i verden, red.), kvinder brugte for 5.000 år siden for at styrke deres bækkenbund og øge deres seksuelle tilfredsstillelse," sig Kim Anami til Daily Mail.

Yderligere tilføjer hun, at hun gerne vil have, at kvinder skal vide, hvad deres vaginaer faktisk er i stand til.

"Min påstand er, at den normale, sunde basislinje for alle kvinder er at være i stand til at poppe bordtennisbolde ud af deres vaginaer. Det er ikke kun en færdighed, som kun nogle udvalgte thailændere mestrer."

 

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on Feb 3, 2016 at 2:04pm PST

ANNONCE

Og det er en ting, som Kim angiveligt bliver bakket op af videnskaben. Gynækolog Dr. Stephen A. Rabin fra Advanced Gynecology Solutions i Los Angeles fortæller til Daily Mail, at det at træne sin vagina ved at bære tunge ting har mange positive virkninger.

"Ideen om at styrke sine vaginale muskler er god, fordi det øger ens blodtilstrømning og innervation (forsyning af nerver til en legemsdel, red.) dernede, hvilket altid er en god ting. Det kan hjælpe på den seksuelle tilfredsstillelse for begge parter, og det kan gøre, at man kan undgå, at der sker et genitalprolaps, som er når ens organer bliver skadet under eksempelvis fødsel, eller hvis man er overvægtig."

Hvis det er noget, du tænker, kunne være godt for din kæreste, men ingen idé har om, hvordan du skal få det sagt til hende, så kan du bare vise hende denne video herunder.

ANNONCE

Kim udbyder desuden flere online-kurser via sin hjemmeside

Del

Seneste nyt