M!

Mød sugar-babyen Heidy: Har sex med ældre mænd og lever det vilde luksus-liv

Sådan kan man også vælge at leve livet...

Mød sugar-babyen Heidy: Har sex med ældre mænd og lever det vilde luksus-liv

#naturephotography #trip #travel #travels #photographylover #pictures #naked #bikini #lingerie #latina #cultura #culture #bodyart #bööty #latina #bootyfordays #legsfordays #highheels #herbalife #bestfriend #capture #lingerie #lifestyleblogger

A post shared by Heidy Pandora (@heidy_pandora) on Jun 18, 2017 at 12:39pm PDT

Gennem de senere år er det været et af de mest debatterede emner. Vi taler om sugar-baby/-daddy-"industrien", hvor unge piger modtager dyre gaver eller rejser for som oftest at have sex med ældre, rige mænd. Mange opfatter det som prostitution - en ting, som mange af de implicerede piger ikke vil høre tale om. En af disse er 24-årige Heidy Pandora fra Orlando, Florida. Hun lever et glamourøst liv, hvor hun rejser over hele verden i selskab med gifte mænd og andre fremmede. Men hun insisterer på, at hun ikke er det, man kalder for en 'gold digger' (en kvinde, hvis primære interesse i et forhold er det materielle, red.)

Det skriver The Sun.

Gennem sine tre år på dating-sitet Miss Travel har Heidy besøgt mere end 20 forskellige lande.

- Jeg ser det ikke som et stort problem at have sex med gifte mænd. Hvis de er gifte og kigger efter noget andet, betyder det bare, at de ikke er lykkelige. Nogle af dem har ikke noget seksuelt forhold til deres koner længere, siger hun til Sun Online.

Men Heidy, der har besøgt eksotiske steder som Dubai, Marokko, Hawaii, Aruba og Tailand sammen med rige mænd, hun har mødt på datingsiden, hævder alligevel, at hun aldrig har følt sig presset ud i at have sex.

- Hvis der er god kemi, sker der bare ting og sager. Men hvis der ingen kemi er, har vi det bare sjovt på rejsen, eller også tager jeg hjem, siger hun og fortæller, at hun har rejst med mange forskellige mænd uden at have sex med dem alle. Hun fortsætter:

- Jeg ville elske at finde den eneste ene, men lige nu vil jeg bare rejse og se verdenen.

#dublin #ireland #travel {Facebook @ heidy Pandora ) for more #blackhair #latina #butt #legsfordays #legs ?? #ireland? #smile #eyes #tan #bikini #bikinis #feet #footfetishnation #foot

A post shared by Heidy Pandora (@heidy_pandora) on May 23, 2017 at 10:57am PDT

Heidy siger, at det er en fordel, at mændene ikke blander følelser ind i det, og at de derfor ikke prøver at forfølge noget. Hun betaler ikke selv for noget, for som hun siger:

- Jeg sparer op til selv at have en fremtid, så jeg vil ikke bruge penge på at rejse, fordi det er meget dyrt.

Hun fortæller yderligere, at datingsiden har reddet hendes liv.

- Jeg led af depression i to hele år og nåede til et punkt i livet, hvor jeg ikke følte, der var mere at leve for, siger Heidy.

- Så jeg sagde til mig selv: "Hvis i dag var min sidste dag at leve i, hvad ville jeg så gøre?" Min drøm var at rejse, men jeg havde aldrig haft råd til det, da det var for dyrt, fortsætter hun.

I love my view #nature #view #travel #trip #travels #travelphotography #lingerie #bikini #sexy #magazine #girls #latina #bmw #cars #capture #f #heidypandora #photography #photographylover #photoshoot #photographer #naturephotography

A post shared by Heidy Pandora (@heidy_pandora) on Jun 17, 2017 at 10:36am PDT

Heidy tog derefter alene til Mexico med blot 15.000 kroner på bankkontoen. Og med det samme, hun så det krystalklare vand, forsvandt de deprimerende tanker. Derefter ville hun bare rejse endnu mere, men vidste ikke hvordan.

- Så stødte jeg på Miss Travel (datingsiden, red.), og så blev jeg afhængig af det. Det får mig til at ville leve livet. Jeg lider stadig af depression, men det er ikke så slemt længere. Det at rejse holder mig i live, siger Heidy.

Alle i Heidys familie kender til hendes levevej, men ifølge Heidy er de bare glade på hendes vegne.

Selvom hun hævder, at hun ikke beder om penge, har Heidy dog fået gaver helt op til 11.000 kroner efter hendes rejser.

- Nogle af mændene har spurgt, om jeg vil flytte ind og bo sammen med dem. Men jeg er ikke klar til det endnu, fordi mit liv er her i USA. Men hvis jeg forelsker mig, vil jeg gøre det. Jeg har bare ikke mødt den rette, slutter hun.

Del