Magasinet M!

Mød verdens klogeste dreng: Har et højere IQ end Stephen Hawking

Han er blandt de to procent klogeste i verden, fra Australien, og så er han 14 år gammel.

Mød verdens klogeste dreng: Har et højere IQ end Stephen Hawking

Måske fortæller dine forældre dig ofte, at du var usædvanligt intelligent som barn, og muligvis er det rigtigt, at du kunne gå og tale før dine jævnaldrende. Hvis dine forældres fortælling har gjort dig til den stolte person, du er i dag, så bør du måske holde dig fra at læse videre. For ligegyldigt hvem du er, så er du ikke så ekstraordinær en eksistens som austalske Sharvin Jeyendran.

Da han var ni måneder gammel, kunne han tale som en tre-årig, og i en alder af 14 år er han blandt de to procent klogeste i verden. Sharvin drømmer om at blive forsker, så han kan udrydde kræft, og når den drøm er opnået, vil han bruge sin tid på at udforske verdenshavene. Hans IQ er på 168, hvilket er højere end den superintelligente Stephen Hawking, og 70 point mere end gennemsnittet i både Danmark og Australien. 

Sharvins forældre har begge ben på jorden, når de taler om sønnen, og de forsøger at afholde sig fra at forvente for meget af ham på trods af hans ekstraordinære intellekt. Speakeren i videoen nedenunder nævner også klichéen over dem alle, da hun siger "at han bare er en normal dreng." Nej, Australien, han er alt andet end normal, og hvis I tror det, så er det overraskende, at jeres gennemsnitlige IQ er 98.

Her kan du se hele interviewet fra Down Under. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce