Magasinet M!

Mødet med Frederikke!

Stud.jur. og smuk model

Hvis du er i nærheden af Amager eller bevæger dig i nærheden af det Juridiske Fakultet på KU, kan du være heldig at støde på Frederikke. Den 22-årige studerende skønhed er nemlig travlt optaget af jura-studiet. Når bøgerne skal have en pause, bruger hun en del af sin tid på modelarbejde. Til vores held var Frederikke frisk på at lave en 'fashion meets skin'-serie med os. Mødet med den jura-studerende model, blev iscenesat i et tungt business mødelokale - en komplimenterende kontrast. 

ANNONCE
Mødet med Frederikke!

Du læser jura til hverdag, vil du ikke prøve at fortælle lidt om, hvordan du er endt i den uddannelse?

Frederikke: Egentlig ved jeg ikke hvor jeg fik ideen fra, men jeg havde en forestilling om at det ville være spændende, og derudover kan man sige,Hvis  at alt er jura. Jeg synes at det er interessant, at man kan forbinde det med den almindelige hverdag. Det er meget vigtigt for mig. Ydermere er der rigtig mange veje man kan gå, og det var især noget af det, der tiltalte mig ved jurastudiet.

Hvad vil du gerne opnå fremadrettet?

At få mig et godt job enten inden for strafferettens område eller i EU i forhold til menneskerettigheder, derudover at flytte ind i en større lejlighed og så vil jeg meget gerne lave endnu mere modelarbejde og gerne i udlandet også.

ANNONCE

Hvad laver du i din fritid?

Jeg bruger meget af min tid på at læse lektier for det er der meget af, men udover det, så arbejder jeg som Stud.jur i Arbejdsskadestyrelsen og træner meget i fitness. Jeg har altid været aktiv og rørt mig meget, for det elsker jeg, og det gør også at jeg får det bedre med mig selv. Resten af tiden er jeg sammen med familie, venner og veninder.

ANNONCE
Mødet med Frederikke!

Hvor længe har du jobbet som model?

Jeg har været model i 3 år nu, men det er de sidste 2 år jeg har haft mest modelarbejde.

Hvilken type modelarbejde foretrækker du?

Jeg foretrækker mest modelarbejde i form af photoshoots eller catwalk. Ved catwalk er det nok på grund af opmærksomheden, og fordi man får et adrenalinkick ud af det.

ANNONCE
Mødet med Frederikke!

Det ser ud til, at du har det godt med nøgenhed. Hvordan reagerer dine omgivelser på det?

Jeg får kun positive reaktioner fra folk og det er rart, mange har respekt for det. Nogle er ligefrem ved at være vant til at se mig halvnøgen på billeder.

Jeg hører ikke meget fra dem der ikke synes om det, for de siger som regel heller ikke deres mening.

ANNONCE
Mødet med Frederikke!

Hvordan ser den perfekte weekend ud for dig?

Den perfekte weekend for mig, er en weekend uden lektier - hvor jeg er i selskab med venner og veninder. En weekend hvor der hygges med film og god mad, og hvor der måske også er plads til en bytur.

Mødet med Frederikke!

Vil du se mere til Frederikke? Følg hende på Instagram!

ANNONCE
Credit

Model: Frederikke Gustavsen

Make-Up Artist: Amalie Frederikke Kjærgaard Petersen

FotografChristian Grüner

RedaktørMikkel M. Vermeulen

LokationThe Square Copenhagen

Del

Seneste nyt

ANNONCE