Magasinet M!

Monicas om sin tid som studine: "I byen 7 dage i streg og derefter direkte på Roskilde"

Den legendariske studentertid står for døren, og i den anledning har vi fået vores kommende 'Månedens Crush' Monica Halberg til at fortælle om hendes tid med huen.

Monicas om sin tid som studine: "I byen 7 dage i streg og derefter direkte på Roskilde"

Der er intet, der kendetegner en dansk sommer bedre, end at se fulde unge mennesker med fjollede huer, som kører igennem byens gader. Musikken er dårlig, de råber for meget, og hvis man ikke selv har haft fornøjelsen, vil man muligvis forbyde det. 

Studentekørslen er en tradition, der er mere dansk end Kim Larsen, og i denne tid har vi fået flere af Månedens Crush-pigerne til at fortælle deres historie. Denne gang er det Monica Halberg, der blev studine i 2013, og som du kan nyde her på vores site den kommende måned. 

A photo posted by Monica Halberg (@monicahalberg) on Jun 9, 2014 at 11:04am PDT

ANNONCE

Navn: Monica Halberg

Gymnasium: Borupgaard Gymnasium

Alder: 23 år

Hvad er dit bedste minde, fra da du blev student?

Det var, da jeg fik huen på, omringet af mennesker, jeg elsker. Jeg var den første i min familie til at få en studentereksamen, og det var bare så fedt at se, hvor stolte og oprigtigt glade alle var på mine vegne.

Hvis vi nu snakker om vilde ting, du gjorde (fx til en af de mange studenterfester), i tiden efter du fik huen på, hvad har du så af historier?

Det var jo først hele studenterugen, hvor man var i byen syv dage i streg, og derefter direkte på Roskilde. Det i sig selv, synes jeg, er ret vildt, haha.. Folk gav den jo max gas, alle var i godt humør, og byen var fyldt med god stemning. Hvad mere skal du bruge for en fed bytur?

A photo posted by Monica Halberg (@monicahalberg) on Dec 10, 2013 at 4:58am PST

ANNONCE

Hvor meget drak du på studenterkørslen?

Alt for meget!

Hvordan så din hue ud dagen derpå (klip i skygge eller svedrem), og hvad betød de klip?

Ingen klip. Der skulle måske have været et for en solopgang, men intet for en hel kasse øl eller det, der er værre, haha.

Hvordan gik det hjemme ved dine egne forældre?

Det gik super fint derhjemme, nachos er en sikker vinder hos fulde folk. Og så kan jeg huske, at min mor blev noget forvirret over, hvorfor det første, jeg skulle, var at skifte til noget tørt undertøj. Men det gav jo straks mere mening, da jeg fik forklaret, at stoppet før havde en sø i baghaven, som vi selvfølgelig lige skulle en tur i. Så besøget hos mor kunne faktisk ikke være kommet mere belejligt.

A photo posted by Monica Halberg (@monicahalberg) on Apr 14, 2015 at 3:43am PDT

ANNONCE

Hvilket tal står der i huen?

10.

Har du forfulgt din drøm fra gymnasietiden (og hvilke drømme havde du)?

Min drøm var at rejse og opleve verden, og det kan man i den grad sige, at jeg har gjort. Efter sommeren satser jeg på at skulle på universitet, så nu bliver jeg lidt i Danmark.

Vi håbede, at du ville søge job på redaktionen, men det må vi vente med. Og så vil vi i øvrigt gerne se billederne, hvor du hoppede i søen...

Monica er næste Månedens Crush, så følg med på hjemmesiden eller på Facebook for at se hendes billedeserie. Og glem nu ikke, at vi i løbet af ugen bringer flere historier med tidligere M! piger, der fortæller om deres vilde studenterhistorier.

Til jer studenter: Knæk og bræk! Det bliver en hård uge på alle måder...

A photo posted by Monica Halberg (@monicahalberg) on Jun 6, 2016 at 12:29am PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce