Magasinet M!

Mor finder sin datter i gang med at give et blowjob - herefter bliver det ekstremt pinligt

Enhver persons mareridt er at blive opdaget af sine forældre i at have sex med sin kæreste. Men det, der skete for dette stakkels par, overgår alligevel din vildeste fantasi.



I er godt i gang, men pludselig står din mor i døråbningen. I taber alle kæben, og ingen ved, hvordan de skal reagere. Det at blive opdaget i at have sex må være det værste, man kan blive udsat for som ung. En ting, Reddit-brugeren anotherthrowawaytbh kender ALT for godt.

I den hyle-morsomme tråd 'Today I Fucked Up' beskriver han, hvad der helt præcist skete for ham og hans kæreste for et år siden. Og det er bestemt ikke for sarte sjæle og decideret tåkrummende pinligt.

Det startede ellers stille, roligt og frækt ud:

"Det her skete for et år siden. Jeg var 17, og min kæreste og jeg havde godt gang i forspillet ved hendes forældre, som ikke var hjemme. Vi havde kysset i noget tid og ville herefter tage det videre til næste stadie. Vi gik op ad trapperne, brasede igennem døren til badeværelset og begyndte at tage tøjet af. Hun kyssede hele min krop. Hold kæft, det føltes godt. Hun begyndte at give mig et blowjob og sendte mig i den syvende himmel."

Herefter eskalerede det virkelig hurtigt:

"Efter 10 minutters tid hørte jeg en lyd nede fra stuen. Jeg troede bare, at det var hendes hund. Vi fortsatte, og det samme gjorde lyden nedenunder, som jeg igen bare tænkte var hendes hund. Jeg var ligeglad, for jeg var tæt på at komme. Men før jeg vidste af det, fløj døren til badeværelset op. Dér stod hendes mor og stirrede på mig med øjne så skarpe, at de kunne havde skåret en diamant over. Da begyndte det virkelig at fucke op. For i det moderen trådte ind ad døren, kom jeg i hendes datters mund, mens jeg fik øjenkontakt med moderen"

Underholdt? Så vent til, du læser historien færdig. For det bliver meget værre.

ANNONCE
Mor finder sin datter i gang med at give et blowjob - herefter bliver det ekstremt pinligt

"Jeg råbte, min kærestes mor råbte, og vi stod der i et sekund og dækkede os selv til, før hendes mor begyndte at råbe og skrige. Og her er det, at jeg må fortælle jer, kære venner, at min kæreste ikke sluger. Hendes mor skreg: "HVAD FANDEN HAR DU AT SIGE TIL DIT FORSVAR?" Og det var så starten til det mest forfærdelige og alligevel morsomme øjeblik i mit liv.

Min kæreste ville sige "undskyld", men glemte, at hun havde munden fuld af min livseliksir. En "Undsky?"-lyd kom ud af hendes mund - og det samme gjorde indholdet i munden. Vi så alle tre til, da det faldt ned - en ting, der så ud til at foregå i slowmotion - på gulvet. Eller hvad der i hvert fald så ud som gulvet. For vi vidste nemlig ikke, at hunden havde gjort sin entré. Sæden ramte hunden, hunden løb sin vej, og hendes mor eksploderede. Efter et timelangt råben og skrigen, hvor jeg fik at vide, at jeg aldrig skulle vise mit ansigt i min kærestes hus igen, gik jeg. Jeg må hellere skynde mig at sige, at forholdet ikke holdt." 

Damn! Selvom det er sjovt, må det være en af de mest traumatiske historier, vi nogensinde har læst.

Har du en lignende pinlig historie? Eller blot en sjov sex-oplevelse fra det virkelige liv? Så send den til [email protected]. Vi lover, at du forbliver anonym, hvis du ønsker det.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce