Magasinet M!

Mor rykker ud

Efterlad aldrig noget du ikke ønsker, din mor skal se.

Min søn ringede i dag. "Du mor, det står lidt sløjt til med ædelse lige for tiden."
Mor rykker ud
"Jeg har faktisk kun spist koldskål med kammerjunkere de sidste par dage. Nu føler jeg nærmest mine tarme demonstrerer deres modvilje mod, at jeg fylder mere af den slags ned. endvidere forstyrrer det sgu også min nattesøv, da jeg skal pisse hele tiden.

Jeg skal på internatkursus de næste to dage og kan heldigvis blive forplejet med noget ordentligt ædelse der. Nårh.......Men så var det jeg tænkte, om du kunne gøre mig en tjeneste, mens jeg er på kursus."

Og her kommer mutter med kost og spand
Dagen efter stod mutter med hele hjemmeservice-centralen pakket og klar til udrykning.
Anhængeren blev fyldt med rengøringsmidler, klude, og andre remedier. Samt alt det "løse" som manden havde været ude og købe ind.
Kogekonen havde aftenen i forvejen kokkereret og bagt og havde derefter lagt det i portions afmålte dybfrostposer. Alt maden fyldte alene tre af de store papirs indkøbsposer fra Føtex.

Synet der mødte os, da vi åbnede døren var, - Jaaa...hm...tsk...hm...tsk.. Mit ordforråd er utilstrækkeligt.

På med de tykke, lyserøde gummihansker. Fem ekstra tryk på universal rengøringsflasken og så ellers op på tåspidserne og ned i knæene. Manden gik nærmest lydløst rundt som en ninja og samlede ting op i en stor sort plasticpose. Velvidende at han nok skulle gøre sig nyttig på en sympatisk og usynlig måde for at undgå at tirre mit højeksplosive temperament.

Når du skal ned i containeren med affaldet, kan du så ikke samtidig få de to reklame, - og avisbunker til at forsvinde samme vej. Bagefter kunne du måske lige samle alle vin, - og spiritusflaskerne og smide dem i en anden container. Og ja, så gå lige ned med de to kasser ølflasker, - og køb et par kanelsnegle og noget Nescafé med hjem.

Min kjæreste dreng
Håber du har været rigtigt glad for dit kursus, og det har været både indbringende og udbytterigt. Din far og jeg har været her og ryddet lidt op, mens du har været væk.

Jeg har lagt mad i fryseren til de næste fjorten dage - samt to franskbrød og tyve boller. Endvidere ligger der lidt mad, du kan tygge på i køleskabet, og jeg har smurt en madpakke, du kan tage med på arbejdet i morgen.

Dit vasketøj, som du afleverede for ni dage siden, er lagt på plads i dit garderobeskab. - Jeg har hængt de nystrøgne skjorter på bøjlerne.

Jeg håber det bliver lidt nemmere for dig at komme ud af sengen, nu hvor du kan se dagslyset gennem de nypudsede vinduer.

Jeg skulle pænt hilse fra far og spøre dig, - og nu citerer jeg ham lige: "Hvad fanden tørrer du dig i røven med?" Uha, min dreng jeg kommer helt til at rødme over hans sprogbrug. - Nårh, men far har været ude og købe 24 Lambi ruller til dig, og så fik jeg ham lige til at købe nogle ørevatpinde med også.

Jeg har sat et glas pinex til dig og en pakke samarin.
ANNONCE
Mor rykker ud
Min lille skat
Du gør din mor så bekymret over dine tilbagevendede hovedpiner og mavesyreanfald om søndagen. Måske du skulle tale med lægen om, hvorfor du så ofte får de anfald lige netop den dag?

Din huskeseddel, der hænger udenpå køleskabsdøren har jeg redigeret lidt, så der er kommet nogle nye punkter oveni de syvogtyve, der står der i forvejen.

Husk at trække ud, når du har været på toilettet.
Husk at lukke for forlystelsesparken.
Husk at spise din Ota Solgryn.
Husk at bruge kondom.
Husk at bestille tid til tandlægen.
Husk mors dag i næste måned.

PS. Din lejligheds tilstandsrapport skulle vist være i orden nu. Den skulle gerne være uden fejl og mangler og burde være holdbar til næste gang, du skal på kursus. - så bliver det nok en OMMER - capice!

PPS. Skadedyrsbekæmpelsen kommer på onsdag og kigger på de dersens mærkelige små langbenede fyre, der kravler rundt alle steder.
 
PPPS. Jeg har forresten vasket dit tøj i et anti-allergi og astma fremkaldende sæbepulver, og denne gang har jeg ikke brugt Bamseline. - Nu må vi se om det hjælper på din kløe?
PPPPS. Du ringer bare, hvis der er noget, - men ellers ses vi jo på torsdag, når du kommer hjem med vasketøjet.  Det bliver mors topdollar hjemmelavede deller med nye kartofler og spinat. Jeg laver en svesketærte til dessert.

Tusinde knus og krammer fra far og mor. Love you x x x
ANNONCE
Del

Seneste nyt