Magasinet M!

Mor skaber opsigt med ny service: Nu kan du få nøgen-rengøring

Hader du også rengøring?

Ovre i England er der ved at starte en bølge af rengøringsvirksomheder, der tilbyder et helt specielt twist på den klassiske service, flere tilbyder nemlig deres kunder at gøre rent i undertøj, men nu har en britisk kvinde taget trenden til næste niveau.

Den 35-årige Claire O´Connor, gift og mor til tre, er begyndt at tilbyde en rengøringshjælp, der skaber stor opmærksomhed.

Det er nemlig ikke hvilken som helst rengøringshjælp hun tilbyder. Hendes klienter kan nemlig få en nøgen husmor som rengøringshjælp til 850 kroner. i timen.

Hvis det lyder af for mange penge, har Claire også udviklet to andre pakker: Topløs rengøring for 750 kroner i timen og i kostume for 660 kroner i timen.. ,

Hendes nye rengøringsservice, Fantasy Clean, er temmelig ny. Så ny at hjemmesiden endnu ikke virker. Men hvis hun får succes, så har Claire planer om at hyre en masse kvinder, som kan hjælpe hende med de nøgne rengøringstjanser. 

Hvordan kommer man lige på ideen om, at tjene penge på at gøre rent nøgen?

"Jeg hørte en anden kvinde i Plymouth, som havde startet en clothing-free rengøringsvirksomhed, og synes det lød, som en super god idé. Hvorfor ikke prøve noget anderledes end mit normale job som rengøringsdame på et hotel? Hvor jeg desuden ikke tjente gode penge.."  fortæller iværksætteren til Ladbible.

Claire beskriver sig selv som meget udadvendt - og bestemt ikke genert. Det er vel en meget god ting, når man smider tøjet for at gøre rent hos andre end sit eget hjem. 

"Det var lidt akavet de første par gange, men så lærer man klienter at kende, og så er det helt okay. Det er hjemmerengøring - og kun med en klient i huset". 

Der er dog ikke noget med at invitere drengene over til øl, alt imens den nøgne "stuepige" render rundt med støvkosten. Det er et enkeltmandsshow. 

Man må heller ikke tage billeder, røre og tilkøbe ekstra ting. Det er rengøring, og så smutter Claire igen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt