Magasinet M!

Mors dag

Crap fuck, jeg har lige opdaget det er mors dag på søndag.

Fra tid til anden skal man gøre noget for andre. Også selvom det er noget opreklameret shit, som er opfundet af blomsterhandlere og gadegøglere. Nu er det igen Mor dag, nemlig på søndag d.  10 maj.
Det er noget rigtig lort, for jeg har været lidt fraværende de sidste par uger, så jeg har ikke set alle reklamer og andet shit for skidtet, så derfor har jeg glemt det.

For mødre i hele Danmark, er Mors dag den dag, hvor de kan få lov til at prale til andre mødre med at deres søn eller datter har husket dem, og sendt dem et eller andet, overfladisk og håbløst men også lidt sødt.

Vi her på Connery.dk har overvejet, hvordan man viser sin mor bedst, at man sætter pris på hende, og hvis du ikke har fundet den perfekte gave så er her et par forslag:

1.       Pak opvasken og vasketøjet ned i en kasse. Tag hjem til din mor på søndag og sig: 'Mor jeg vil bare fortælle dig, at jeg er sindssygt glad fordi at du altid har været der for mig. Her er en lille ting, som måske kan få dig til at mindes med glædelig nostalgi, hvordan det var før i tiden - det er jeg sikker på gør dig glad!'

2.       Bestil blomster på nettet. www.Interflora.dk er umiddelbart billigst og vedlægger også chokolade, men du kan finde blomster hos  www.euroflorist.dk - Når du er i gang, så kast lige en buket efter kæresten også, så har du to glade kvindfolk.

3.       Stol ikke på, at postdanmark kan få posten frem til tiden, så send en e-mail greeting. Der er gratis kort her http://www.123greetings.com/events/mothers_day/

Og til dig der ikke gør noget for din mor på mors dag, skam dig - hun fortjener det, om ikke andet så for at have hørt på dit lort de sidste mange år!

ANNONCE
Del

Seneste nyt