Magasinet M!

MS-13's værste mordere

Banden MS-13 lever ud fra mottoet "dræb, voldtag, kontrollér", og nye medlemmer viser deres værd ved at dræbe dem, der ikke tilhører MS-13. Her er bandens mest koldblodige mordere.

JOSE SANTOS BONILLA

Da MS-13 i 2006 ekspanderede virksomheden til Richmond, Virginia, i USA, var Bonilla en af lederne, der flyttede med.

Den lokale bande RST - Richmond Sureno Trece - prøvede at stoppe invasionen, og det resulterede i en krig, der varede i et halvt år, før politiet fik fat i Bonilla.

På den korte tid havde han nået at likvidere tre af modstanderne - hvad politiet ved af - og spredt skræk og rædsel i nabolaget. Da politiet slæbte ham ud fra det lokale MS-13-hovedkvarter i Richmond, grinede Bonilla bare af dem. 

ANNONCE

SAUL ANTONIO TURCIOS ANGEL
Interpol landede i 2007 en ordentlig fangst i kampen mod MS-13, da de fik overdraget Angel fra myndighederne i Nicaragua. Den berygtede leder sad i spjældet anklaget for adskillige mord.

Det forhindrede ham alligevel ikke i at beordre flere mord, og Interpol var især interesserede i mordene, han havde beordret på to ledere af en rivaliserende bande i den amerikanske stat Maryland. Deres forbrydelse? De havde tilhørt en anden bande end MS-13.

ANNONCE

RODOLFO GODINEZ
Da fire college-studerende i 2007 blev skudt uden for Mount Vernon School i Newark, New Jersey i USA, fik det enorm medieopmærksomhed på grund af mordenes brutalitet.

23-årige Godinez angreb sammen med fem andre MS-13 medlemmer de fire studerende med macheter og knive, da de sagde nej til at købe stoffer af banden. Mens de voldtog gruppens to piger, blev fyrene tortureret, før MS-13-medlemmerne til sidst nakkeskød alle fire.

På trods af skaderne overlevede én af pigerne. Den anden var knap så heldig; hendes hoved var næsten kappet af med macheten. Godinez blev i juli 2010 idømt tre gange livstid plus 20 år for de tre mord.

ANNONCE

LÆS HELE HISTORIEN OM MS-13 HER 

Del

Seneste nyt

Annonce