Magasinet M!

Musikhistoriens grimmeste garn

Her er de værste frisurer, musikhistorien har budt os.

Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Mike Score
Meget få mennesker ville være i stand til at huske 80'er-bandet Flock of Seagulls, hvis ikke det var for sangeren Mike Scores garn, der giver ordet 'absurd' en helt ny mening...

Se med på de næste sider.
Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Axl Rose

Det er meget sjældent, at hvide mænd er i stand til at bære en rasta-frisure. Det er om muligt endnu mere sjældent at hvide, rødhårede mænd er i stand til at bære en rasta-frisure, og den excentriske Guns N' Roses-forsanger er med sikkerhed ikke en af dem.

ANNONCE
Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Limahl
Okay, Limahl (ham fra Kajagoogoo) driblede rundt med denne frisure i 80'erne, hvor moden var en anden - men selv den gang var den vist lige i overkanten...
Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Vanilla Ice anno 1990
Robert Van Winkle var i 1990 berømt og feteret i cirka 14 dage og gav den sandelig også gas i afdelingen for 90'er-mode. USA-læderjakke? Tjek. Urimeligt posede bukser? Tjek. Besynderlig frisure med lyse striber, barberede mønstre i siderne og en anderumpe, der kunne give Elvis Presley præstationsangst? Tjek.
ANNONCE
Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Vanilla Ice anno 2001
Meget havde ændret sig i Vanilla Ices liv fra 1990 til 2001. Han var holdt op med at sælge nogen plader, holdt op med at lave film og holdt op med at tjene styrtende med penge. Et mugshot, der blev taget, da han blev anholdt for hustruvold, afslørede dog, at han stadig havde en fjollet frisure - nu med Playmobil-hår.
ANNONCE
Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Richard Marx

Richard Marx hærgede hitlisterne i slut-80'erne og start-90'erne med klæge ballader som "Right Here Waiting" og "Hazard". Det var dog ikke det mest øretæveindbydende ved ham - det var derimod denne gigantiske hjelm af hår, han defilerede rundt med.

 

Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Phil Spector
Den legendariske producer og manden bag "wall of sound"-begrebet blev i 2003 anholdt og sigtet for mordet på skuespilleren Lana Clarkson. Og mødte op i retten iført denne moppedreng af en afro. Formentlig for at kunne påberåbe sig sindssyge eller distrahere juryen så meget, at de glemte, hvad retssagen drejede sig om.
ANNONCE
Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Jason Newstead
Jason Newsted var bassist i Metallica fra 1986 til 2001. Hverken Newsted eller resten af Metallica har lagt skjul på, at han i al den tid blev drillet, hånet og gjort til grin af de øvrige bandmedlemmer. Det kan næppe have hjulpet, da han omkring udgivelsen af 'Metallica' besluttede sig for at lade sig kronrage, men fortrød, da han var færdig med siderne og nakken.
ANNONCE
Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Billy Ray Cyrus

På en måde er det synd, at Billy Ray Cyrus skal blive ved med at høre for, at han engang gik rundt med en utroligt ikonisk Bundesliga-frisure. Og på en måde er det faktisk fuldstændigt rimeligt at blive ved med at gøre grin med ham.

 

Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Bill og Tom Kaulitz
Nu bliver vi muligvis slettet af julekort-listen i hele emo-miljøet, men lige et par betragtninger omkring teenage-bandet Tokio Hotel: Er ham der til højres hår ikke lige en tand i overkanten? Og skulle ham der til venstre ikke beslutte sig til, at om han ville pynte sig med rastahår eller hue eller en hat frem for at læsse alle tre ting ovenpå sit hoved?
ANNONCE
Musikhistoriens grimmeste garn
Hvem: Michael Bolton

Ah... Michael Bolton. Der er en dunk gratis hårmousse til den første, der kan finde på en joke om Michael Boltons hår, vi ikke har hørt før. Sangeren har dog langt om længe set lyset og valgt en mere kort frisure.

 

Mangler vi nogen? Kom med dine bud i kommentarfeltet nedenunder.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt