Magasinet M!

Muskler og fuldskæg eller briller og overskæg? Se hvad pigerne tænder på i sommervarmen

Her er de 10 ting der fungerer bedst for kvinder og mænd på happn

Vi ved jo godt, at kvinderne i virkeligheden går efter det indvendige - men på dating-appenes kødmarked, er det alligevel det første indtryk, der skaber kontaktfladen, og her er de kære kvinder tilbøjelige, til at være lige så overfladiske, som vi mænd. 

Dating-appen Happn har gennemført en stor undersøgelse, blandt deres brugere i Skandinavien, for at finde ud af, hvilke fysiske træk, pigerne tænder mest på i sommervarmen. 

Bad news: Hvis du er blegfed, skaldet og generelt mangler kropsbehåring, så er du allerede bagud på point! 

ANNONCE

Kvinder foretrækker en veltrænet, tatoveret mand. Uanset hvilke attributter der foretrækkes, er de fleste singler enige om, at udseendet er vigtigt.

Ikke mindre end 57 procent siger nemlig, at de tiltrækkes af en bestemt stil, når de dater online, og kun en ud af ti går udelukkende efter personlighed. Hver femte person går dog ind i det med et åbent sind og leder ikke efter en bestemt skønhedstype.

"Selvom undersøgelsen viser, at mange singler foretrækker en bestemt type udseende, er det vigtigst at være sig selv og altid have virkelighedstro billeder og profilbeskrivelser.

Attraktion er et mysterium, og personlighed er trods alt det vigtigste i det lange løb. Derfor har singler meget at vinde ved at lade personligheden komme til udtryk i deres profil," siger Claire Certain, Head of Trends hos happn.

ANNONCE

Top 5 – De attributter, som flest kvinder tiltrækkes af:

1. Atletisk krop/muskler
2. Tatoveringer
3. Skæg
4. Solbrun hud
5. Man bun
6. Briller
7. Designertøj
8. Langt hår
9. Overskæg
10. Piercinger

Top 10 – De attributter, som flest mænd tiltrækkes af:

1. Langt hår
2. Atletisk krop/muskler
3. Højhælede sko
4. Solbrun hud
5. Tatoveringer
6. Briller
7. Rød læbestift
8. Designertøj
9. Piercinger
10. Kunstige negle

ANNONCE
Del

Seneste nyt