Magasinet M!

Muterede freakshow-dyr!

Her er 12 specielle mutant dyr, der har udviklet sig i en spøjs retning

Muterede freakshow-dyr!
Mutant dyr

Vi har fundet 12 specielle mutant dyr, der har udviklet sig i en spøjs retning.

Vi starter med denne hjort, der i 2008 blev reddet af amerikanske dyrlæger, da den pludselig dukkede op nær byen Armuchee i staten Georgia. Den havde åbenbart overlevet i naturen med sit besynderlige udseende, og da de fandt den, var hjorten blevet angrebet af en flok vilde hunde. Ifølge dyrlægen Dan Pate er hjorten en enægget tvilling, der på et tidligt stadie i udviklingen var vokset sammen, hvilket betyder, at den har to bækkener, to haler og ikke mindste to ben. Mon Bambi ville have været bedre på isen, hvis den havde seks ben?

ANNONCE
Muterede freakshow-dyr!
Lamt lam

Ejeren Mohammed Moussab kalder fødslen af lammet Holy for guds vilje. Så har Gud altså en mærkelig humor, for som du kan se, har Holy to hoveder, og desuden er den ikke i stand til at stå på sine egne ben.

Muterede freakshow-dyr!
Tag benene på nakken

Det giver ny betydning at tage benene på nakken, når man kigger på kalven Lilli. Den har nemlig seks ben, hvor to af dem sidder lidt højt. Den schweiziske landmand, Andreas Knutti, havde ellers besluttet sig for at få Lilli aflivet, da den kom til verden i 2012, men han ombestemte sig, fordi den var så fuld af liv. Den lever altså i bedste velgående, og faktisk er Lilli blevet en lille berømthed i Schweiz.

ANNONCE
Muterede freakshow-dyr!
Dobbelt ansigt

Her ser du en kat, der lider af Craniofacial Duplication. Det er en lidelse, der også kan ramme mennesker, og i den 12-årige kats tilfælde betyder det, at den har to ansigter med to munde, to næser og tre øjne. Ejerne har døbt den Frank og Louie - et navn til hvert ansigt. Den ser da sød ud.

ANNONCE
Muterede freakshow-dyr!
Kyklop-killing

Ja, man kigger lige en ekstra gang, når den lille misser er udstyret med et enkelt kæmpe øje. I december 2005 dukkede billederne op på nettet af kyklok-killingen, og mange var sikre på, at der måtte være tale om Photoshop-manipulation, men den var altså god nok. Desværre nåede den kun at overleve en enkelt dag på grund af sin medfødte deformitet.

ANNONCE
Muterede freakshow-dyr!
Verdens største kat

Okay, det er ikke rigtigt en mutant, men i vores research til artiklen stødte vi på dyret, der kaldes en Liger. Vi havde aldrig hørt om den før, så vi syntes, at den skulle med. En Liger er åbenbart en blanding mellem en hanløve og en huntiger, og så kan du sikkert regne ud, at navnet er en sammentrækning af lion og tiger. Ligeren er faktisk større end alle andre katte i verden, og det er da et fact, du helt sikkert får brug for, hvis du nogensinde kommer med i Hvem vil være millionær.

ANNONCE
Muterede freakshow-dyr!
Siamesisk skildpadde

I 2011 spåede den siamesiske skildpadde Magdalena resultatet af kampen til VM i ishockey mellem værterne fra Slovakiet og Slovenien. Den tippede på slovakisk sejr, og de vandt kampen 3-1. Men hvordan gjorde den så det? Jo, Magdalena flyttede rundt på spillerne på et ishockey bordspil. Tjansen har gjort skildpadden ret berømt i hjemlandet Slovakiet, hvor ejeren Roman Gresak er pænt stolt af det lille kræ.

ANNONCE
Muterede freakshow-dyr!
Flerbenet frø

Syv ben. Det er vist mere end en almindelig frø. Denne padde blev fundet på en restaurant i Hunan Provinsen i Kina, og det er egentlig alt, vi ved om den. Det kan være, at franskmændene skal klone dette eksemplar, så de kan få nogle flere frølår til tallerkenen.

Muterede freakshow-dyr!
Slange med fødder

Lige som man ikke troede, at slanger kunne blive mere klamme, dukker der sådan en satan op. I 2009 vågnede kinesiske Dean Qiongxiu midt om natten og fik øje på den mærkelige slange, mens den kravlede i rummet hos hende. Det er da en pænt spooky måde at vågne på.

ANNONCE
Muterede freakshow-dyr!
Den kække gris

I 2011 fik den kinesiske gris en del opmærksomhed, fordi den var født med to tryner. Det ser sødt ud, men giver desværre en del problemer for den i hverdagen. Den har nemlig svært ved at spise, men ejeren Li Zhenjuan er opmærksom på dens særlige behov, så den får ekstra foder.

Muterede freakshow-dyr!
Djævlekatten

Yoda er en ganske almindelig huskat - altså hvis man lige ser bort fra de to ekstra ører. Men derfor kan den alligevel ikke høre bedre end andre katte, fordi ørerne er rent kosmetiske. De har ingen praktisk funktion.

ANNONCE
Muterede freakshow-dyr!
Frankenstein-dyr

Vi slutter billedserien med et ekstremt usædvanligt dyr. Men det er også udstoppet. Dyre-kunstneren Enrique Gomez De Molina har specialiseret sig i at kreere vanvittige Frankenstein-monstre ved at kombinere dele fra forskellige dyr. I 2012 stoppede festen dog for kunstneren, der til daglig havde hjemme i Miami, da han blev idømt 20 års fængsel for at smugle truede dyrearter. Det er bare ikke i orden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt