Magasinet M!

Nådesløst bande-medlem fortæller, hvordan han har lemlæstet og myrdet flere end 30 mennesker

Narkoverdenen kan være brutal og morderisk. Det er et 29-årig narkobande-medlem beviset på. Han fortæller om, hvordan han myrder folk helt uden at fortryde det.

Hvis du ikke kan tåle at se blod og er vildere med Disney Sjov og fredagsslik, skal du ikke bevæge dig ind i narko-bandernes brutale underverden. For det er et miljø, der er fuld af mord, lemlæstelse og tarvelig tortur.

Sådan forholder det sig i hvert fald for et 29-årigt, anonymt narkobande-medlem fra mexicanske Sosta Grande i regionen Guerrero. I et større interview til Associated Press fortæller den koldblodige narko-gangster, hvordan han har fået flere end 30 mennesker til at 'forsvinde' fra jordens overflade helt uden at fortryde det. Manden har med mere præcise ord dræbt, tortureret, lemlæstet og begravet sine fjender. Fjender som ifølge ham selv har truet dén befolkning og byen, hvor han og banden holder til, og hvorfra de styrer heroin- og hash-produktionen og det videre salg til det amerikanske narkomarked.

Selv siger han, at han ikke kan huske sine ofres ansigter, men til gengæld husker han udmærket, at han som 20-årig fik sin første fjende til at forsvinde. Og det brutale bandemedlem benytter sig af voldsomme metoder, når han enten myrder eller torturerer folk. For eksempel giver han dem elektriske chok for at tvinge oplysninger ud af dem.

Ofrene er oftest rivaliserende bandemedlemmer, der har forsøgt at slå ham eller hans familie ihjel for at vinde territorium og dermed erobre narko-markedet. Men det kan også være folk, der videregiver informationer til rival-bander om hans egen bandes hemmelige planer. Eller personer, som anses for at være en 'sikkerhedsrisiko' mod deres narko-forretning.

ANNONCE
Nådesløst bande-medlem fortæller, hvordan han har lemlæstet og myrdet flere end 30 mennesker

"Jeg hælder vand på mine ofre, for så bliver det elektriske chok, jeg giver dem, større. Med tiden lærer man, hvordan man skader folk for at få dén information ud af dem, som man behøver," siger han følge The Sun

Manden leverer sine elektriske chok til ofrenes testikler, tunge eller fodsåler, indtil de fortæller ham alt, hvad han vil vide. Han kan sågar finde på at drukne dem.

Gangsteren hævder, at han 99 procent af gangene får de informationer, han skal bruge, når han torturerer dem. Torturen sker oftest tidligt om morgenen, mens folk sover. Så sniger han sig ind på ofrene og fragter dem derefter ud i en mørk skov eller til en fjerntliggende lagerbygning, hvor ingen kan høre deres skrig. Når han er færdig med sine lemlæstelser, skyder han altid ofrene, hvorefter de bliver begravet, brændt eller smidt i havet. Nogle gange dumper han dem et offentligt sted for at sende en advarsel til rivaliserende bander om at holde sig på afstand. Der er aldrig nogen af de begravede, brændte eller druknede ofre, der er blevet fundet. I hvert fald ikke, hvad han ved af.

ANNONCE
Nådesløst bande-medlem fortæller, hvordan han har lemlæstet og myrdet flere end 30 mennesker

Narko-gangsteren afslører samtidig, at han ikke altid er helt sikker på, at han får fat i de rigtige mænd. Flere gange har han dræbt den forkerte. Men sådan er det. Selv ved han dog, at det, han gør, er forkert. Men hvis han ikke gør det, bliver han ifølge ham selv offer for samme forbrydelse begået af en rival fra en anden narkobande. En bande, der også vil gå efter hans familie med værre metoder, end han selv har anvendt mod andre gangstere eller sladrehanke.

"Jeg vil ikke sige, jeg er en selvtægtsmand (en person, der handler uden for lovens rammer, red.), men jeg er en del af en gruppe, der beskytter folk; en autonom gruppe af folk, som beskytter deres by, borgere og familier," siger han.

"Mange gange bliver vores kvarter, område eller by invaderet af folk, som er ude på at skade os. Så du er nødt til at gøre noget, for regeringen og politiet hjælper os ikke. Derfor fortryder jeg ikke, hvad jeg har gjort. "

Men selv om den maskerede bande-bøddel forsvarer sig med, at han beskytter by, borgere og familie mod andre narko-bander, så ved end ikke hans egen familie, hvad han går og laver. De tror, han driver kvæg og lever af det. De skulle bare vide, hvor lidt det, han går og laver, har med landbrug og fødevarer at gøre. Det minder mest af alt om en bizar slagterbutik, hvor menuen står på menneskekød, som i filmen 'De grønne slagtere'.

ANNONCE
Nådesløst bande-medlem fortæller, hvordan han har lemlæstet og myrdet flere end 30 mennesker

Fordi han aldrig kunne finde på at dræbe hverken børn eller kvinder, anser manden ikke sig selv som 'ond' (nej, for man er jo slet ikke ond, når man torturerer og dræber mænd?).

Den mexicanske bøddel er klar over, at han lever et farligt liv. Men han vil langt hellere ende sine dage med en kugle gennem knoppen frem for at blive fanget af en bande, der udsætter ham for mindst lige så grufulde pinsler, som han har forårsaget andre.

"Du ved aldrig, hvad der sker i morgen. Det her er ikke noget smukt liv," siger han.

Ifølge The Sun er mere end 26.000 mexicanere forsvundet siden 2007. Det tal menes at være langt højere end det reelle tal, fordi mange angiveligt forsvinder uden at være døde, fordi de er bange for at stå offentligt frem med deres viden af frygt for, hvad narko-bander og korrupte myndigheder vil gøre.

ANNONCE
Del

Seneste nyt