Magasinet M!

Når alting bliver rutine

Der er ikke noget mere dræbende for et forhold, end når det hele bliver til en rutine og en selvfølge...



Når alting bliver rutine
Er der noget mere dræbende for et forhold, end når det hele er blevet til en rutine, og man altid ved hvad der vil ske og hvornår?

Hverdagen ligger for de fleste mennesker i faste rammer, idet man har et arbejde man skal passe hver dag. Men når man så har fri, og det er tid til at pleje sit forhold, så er der ikke noget mere kedeligt, end hvis selv sexlivet bliver lagt i faste rammer.

Det kan være svært at holde fast i et spændende sexliv, men jeg er nu engang af den mening, at det er en nødvendighed at skabe lidt variation, og at det kan være dræbende for et forhold, hvis man nedprioriterer dette.

Alle kender det, og har prøvet det på et eller andet tidspunkt. Man ligger der i sengen, lyset er blevet slukket, og så er det tid til at have sex inden man skal sove. Man ved nøjagtigt hvad partneren vil gøre og hvordan han eller hun gør det. Det er lige før man også ved præcis hvornår man kommer.

Klart det kan være svært at finde på nye stillinger og steder at have sex især når man har været i et forhold i længere tid, men der skal faktisk ikke så meget til, for at skabe noget forandring, og for at holde fast i det spændende. Det drejer sig ikke om, at man pludselig skal til at lege med gummimasker, give hinanden tæv i sengen, eller gå ud og investere i dyrt sexlegetøj, hvis det ikke er de lyster man har. Det handler bare om at have lidt fantasi, og er lysten der, kan det nemt lade sig gøre.

Der er mange ting man kan gøre for at sætte lidt fut i lysterne, det er bare med at have en lille smule fantasi. I stedet for at vente med at have sex til i alligevel har taget tøjet af, fordi I skal sove, så kan I overraske hinanden med sex på uvandte tidspunkter og steder.
ANNONCE
Når alting bliver rutine
Overrask din kæreste eller kone med en god omgang massage, når hun mindst venter det. Det holder gnisten i gang, og gør du det godt, er det en nem og dejlig måde for begge parter at blive tændt på. Berøringen kan sætte gang i en masse. Eller hvad med en morgen at sætte vækkeuret til at ringe en times tid før normalt? På den måde har I lidt ekstra tid til at forkæle hinanden, og vil sikkert begge to rende rundt med et frækt smil på læben hele dagen. Der er heller ingen der siger, at man kan ikke kan tage en lille pause under madlavningen, hvis man har lyst til hinanden. Så får man også oparbejdet en god appetit, så det ikke gør så meget, hvis maden smager lidt ringere af at have stået og simret lidt for lang tid. Og hvorfor gå i bad alene, hvis der nu alligevel er plads til to under bruseren?

Det er bare med at være en lille smule opfindsom. For det drejer sig ikke om at skulle finde på alle mulige forskellige stillinger hver gang man skal have sex. Det drejer sig bare ganske enkelt om, at det ikke behøver at være kedeligt, bare fordi man har været sammen i mange år.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce