Magasinet M!

Når bøller får klø - del II

Vi har alle mødt ham på et tidspunkt i vores liv - bøllen, som kun er ude på at smadre dig. Heldigvis sker det, at bøllen får prygl.

Når bøller får klø - del II

 

 

 

Rambo wanna-be får klø

 

 

Uhh, pas på den lyshårede fyr. Farlig og iklædt militærbukser. Da han smider jakken som i en go' gammeldags 80'er actionfilm, ved vi, han er ude efter ballade. Og det får han. Godnat!

 

 

 

"Homie" får mesterlige stryg

 

Hvem sætter du dine penge på? Ham den sortklædte og superaggressive skaldede fyr med guldkæden eller fyren i rødt?

ANNONCE

 

 

 

 

Skater får nok

"Nej, jeg vil ikke slås. Lad mig nu bare være". Men idioten vil ikke lade dig være. Tværtimod bliver han ved med at provokere dig og hidse sig selv op, indtil det uundgåelige sker, og han pander dig i jorden. Sådan plejer det i hvert fald at gå. Men plejer er i dette tilfælde stendød.

 

ANNONCE

 

 

 

Redneck møder familiefar

 

Ofte har bøllen overtaget ved at puste sig op, råbe højt og se faretruende ud. Præcis som det er tilfældet i dyreuniverset. Og præcis som det er tilfældet i denne video. En halvskaldet, lettere overvægtig mand. Ham klarer jeg nemt. Wrong!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den ultimative ydmygelse

Og så den helt geniale: Denne aggressive bølle sparker ud efter en stakkels kvinde i metroen. Heldigvis griber en modig passager ind. Men ikke på den måde som du tror. Den totale ydmygelse - for bøllen.

 

 

ANNONCE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Asian Devastation

 

Det er hverken særlig smart eller mandligt at troppe op foran en dør med hele sit slæng for at prygle en knægt, der åbentyst ikke har lyst til at slås - og så selv få mega stryg. Ikke destro mindre er det, hvad der sker for den lidt for smarte knægt i denne video.

 

ANNONCE

 

Verdens sejeste mobbeoffer

Det stakkels mobbeoffer i denne video hedder Casey Heynes. Videoen er gået verden rundt og vi dedikerer hele denne artikel til ham. Casey går på en skole i Australien, hvor han i følge faderen er blevet voldsomt mobbet hele sit liv. Men en dag får den blide kæmpe nok. All hail Casey Heynes!!!

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt