Magasinet M!

Når giga-bumsen sprænges vælter det ud med snask der giver selv den mest hårdføre kvalme

Det her er muligvis den værste video, du ser i dag. Eller nogensinde!

Forestil dig et hårdkogt æg, der ikke har fået helt nok, og hvor blommen stadigvæk er en kende blødkogt. Gang det så med en million, hvor ægget oven i hatten er råddent, og at en eller anden psykopat har opereret det ind i din hud. Herefter sprænger den sadistiske satan det. Ja, så har du nogenlunde det, du skal til at se.

ANNONCE

For hvis begrebet 'bumse-porno' eksisterede, så er det her det tætteste, du kommer på det. Det kræver i hvert fald, at du har en underlig fetish for netop bumser, for at du finder videoen her tilfredsstillende. Det er nemlig uden tvivl noget af det klammeste, vi er stødt ind i på internettet i mands minde.

I videoen ser du lægen Dr. Sandra Lee, der på YouTube har gjort en dyd ud af at presse bumser og har tillagt sig navnet Dr. Pimple Pooper, skære og presse al betændelse væk og ud, hvilket herefter efterlader et dybt hul i den stakkels mands overarm. En mand, der for i øvrigt hviner af smerte, når det sker. Efterfølgende sys hullet sammen, så vores kære mandlige bekendtskab kan komme videre med sit i forvejen miserable liv. Vi håber, at det her aldrig kommer til at ske for os - det ville næsten ikke være til at bære.

ANNONCE
YouTube / Dr. Sandra Lee (aka Dr. Pimple Popper) - Når giga-bumsen sprænges vælter det ud med snask der giver selv den mest hårdføre kvalme YouTube / Dr. Sandra Lee (aka Dr. Pimple Popper)
Del

Seneste nyt

ANNONCE