M!

Når GTA bliver virkelighed: Vanvittig bil-flugt ender fuldstændig galt

To 'crime riders' i Los Angeles gjorde GTA til virkelighed, da de stak af fra politiet i en Ford Mustang. Flugten gik helt galt og endte med selfies. Se den vilde flugt her.

Når GTA bliver virkelighed: Vanvittig bil-flugt ender fuldstændig galt

Det lader til, at nogle mennesker har svært ved at adskille computerspil og virkelighed. En hel del tyder på, at det var tilfældet for to lidt for friske fyre, som fredag stak af fra politiet i bil efter forsøg på hjemmerøveri i en flække ved Los Angeles i USA. Det skriver Los Angeles Times.

De to kolde 'crime riders' gjorde PlayStation-spillet Grand Theft Auto (GTA) til virkelighed, da de hoppede ind i en Ford Mustang og bragede derudaf på Hollywood Boulevard. Undervejs smaskede de ind i sagesløse billister. Og det så ud til, at de to flugtfjolser nød turen i 'deres' lånebil, som i øvrigt var en cabriolet, hvor taget var slået ned. For flere gange rejste fyren på passagersædet sig op og delte håndtegn ud til alle sider, som ejede han vejene. 

Undervejs fyrede de den af med donuts midt på motorvejen. Det kostede dem et fordæk. Men det forhindrede dem da ikke i af fortsætte den farefulde flugt fra politiet, som havde svært ved at nærme sig flugtfyrene, fordi de lå tæt op ad andre billister.

Herunder kan du se vilde videooptagelser af flugten:

Det vanvittige flugtforsøg endte på en villavej i det sydlige Los Angeles. Her steg de to banditter ud og satte sig på kølerhjelmen. De havde sågar tid til at få taget selfies og uddele high fives med forbipasserende på gaden, inden politiet ankom og anholdt de to tåber.

Ja, måske skulle de bare have holdt sig til GTA derhjemme i stuen. Men hvem ved? Måske var det netop en PlayStation og et GTA-spil, de to var på tyvetogt efter til at begynde med, inden flugten gik i gang.   

Del