Magasinet M!

Når hun IKKE vil gå ned på dig!

Tips og råd til hvordan du får oralsex til at blive en naturlig del af dit sexlivJeg får ofte brevkassespørgsmål fra mænd, der er rigtig, rigtig frustreret over, at deres kærester ikke har lyst til at gå ned på dem længere! Om det er den skønne, bløde, stille, rolige og kærlige oralsex, eller om det er det mere hardcore blowjob, så er der bare mange kvinder, der lukker TOTALT af for det varme vand. Pudsigt nok, skriver og fortæller en del af de her mænd mig, at deres kærester tidligere faktisk tog pikken i munden, men nu er hun holdt op, hvilket de ikke kan forstå.
 
Men hør lige her! Det nytter ikke noget at give hende hverken skyld/skam-følelse, bebrejde hende eller surmule. For faktum er, at hvis hun tidligere har gjort det og ikke gør det mere, så er det et eller andet i DIN adfærd, der har skræmt hende væk fra din bedste ven!
 

Hvad gør man så?

Og nej, det er bare ikke særlig fedt at få at vide, for lige nu sidder du og tænker ”Jesus, hvor meget skal jeg hoppe og danse, for at hun gider det igen?”, men rolig nu min ven. Nøjagtig som det med garanti er små ændringer i din adfærd, der i første omgang fik hende til at droppe at gå ned på dig, så er det med lige så stor garanti kun små ændringer, der igen skal til, før hun får lyst til at tage dig i munden lidt mere, end hun gør nu. Og det betyder bare meget, ikke sandt? At hun har lyst, helt af sig selv til at give dig et blowjob, bare en gang imellem. Eller at oralsex bliver en naturlig del af jeres sexliv – eller måske en større del?

 
I foråret 2011 interviewede jeg over 100 kvinder for at finde svarene på, hvad der får dem til at droppe oralsex og de eftertragtede blowjobs. Og du vil blive overrasket! For som jeg altid siger, og her med blowjobs, er det nøjagtig det samme, det er IKKE raketvidenskab. Og der er faktisk 8 årsager som holder hende væk, og her, får du de første to.
 

GÅ nu i bad!

Ja, du hørte rigtigt og selvom du muligvis selv tænker at, så slemt kan det da ikke være, så lugter din pik altså allerede efter 2 timer, og det VED kvinder, der har været Down Under før. Det er absolut den STØRSTE grund til, at hun lukker af for at tage din pik i sin mund! Gå nu i bad INDEN I skal i seng – HVER AFTEN! Og lad hende vide, at du har været i bad. Gå lidt rundt i lejligheden med håndklædet om livet, og spørg hende f.eks., om der er noget hun mangler, noget hun har brug for inden I går i seng, måske et glas vand til natten, et blad etc. Er sengen ikke redt endnu – SÅ GØR DET!

Tig ALDRIG!

Ja, den er altså god nok og hør nu her. Din skønne kvinde har brug for at se dig som en selvsikker og maskulin mand, for at hun kan blive ved med at blive liderlig og have lyst til dig. Det er et faktum! De fleste kvinder ønsker, at manden skal være en smule dominerende, men det skal være på en respektfuld måde i sengen – og så holder det bare ikke en meter i byretten, hvis du plager hende om at få blowjobs! Jo mere du plager, jo mindre respekt vil hun have for dig i soveværelset. Og husk lige, at når I ligger der og hygger jer og du pludselig begynder at tale for at få hende til at tage stilling til noget, hun måske ikke har lyst til, så slukker du hendes lyst, men du får hende også, i mange tilfælde, til at afvise dig – og så var stemningen vist ødelagt i det soveværelse. Hvis hun har lyst til at give dig oralsex og blowjobs, så skal hun nok gøre det - husk det! Det hele handler om, hvorvidt DU sætter rammerne for, at HUN får lyst til det!
 
Vil du have endnu mere, så kan du ganske gratis downloade min Light Version af mit digitale online kursus ”Sådan får du flere blowjobs, OG får din kvinde til at elske dem” – Læs mere lige her:
http://websexolog.dk/kurser/flereblowjobs/

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce