Magasinet M!

Når sexen bliver farlig

Alt det du egentligt ikke gider vide om sex

Hvis der er noget, vi ikke får at vide i seksualundervisningen i folkeskolen, så er det at sex udover at være en dejlig ting, også har en del bagsider. Jeg har igennem de sidste 6 år i min praksis stødt på en del mennesker, der har oplevet, at sexerierne er gået hen og er blevet decideret træls. Og her får du lige et smugkig ind i den knap så eksotiske verden af sex.
 

Farlige sexstillinger

Hvis du tror, det er en skrøne med mænd, der får ”brækket” pikken, så kan du i den grad godt tro om. Jeg har nemlig mødt et par stykker, som kunne berette om smerter, som ligger langt ud over at slå sig over fingeren med en meget stor hammer! At eksperimentere med sex føles som et pres for mange, hører jeg igen og igen, og det der med sexstillinger og at have et ”spændende” og ”udviklende” sexliv, er åbenbart blevet en eller anden form for præstationsleg, der skal praktiseres. Sjove sexstillinger kan medføre knap så sjove besøg på skadestuen. Sexstillinger, hvor hun er blevet ”tabt” på gulvet i bogstavligste forstand og har forstuet eller brækket et eller andet, har jeg også hørt et par historier om, men som jeg også er blevet betroet, så er det ikke den fortælling lægen får ;-)
 

Analsex

Nej, det er altså ikke kun i ”vandrerhistorier” at analsex kan gå galt, men det er sjældent noget man tænker på, når man ligger der på lagnet i kampens hede. Men du skal vide en ting. Rumpetten er et følsomt sted, og du kan faktisk ende ud med flænger, afskrabninger og lange rifter som gør det besværligt for dig at gå på toilettet de næste mange måneder. Mon ikke pigen, der skrev til mig i en af mine brevkasser, er færdig med analsex, eftersom hun fik en flere cm lang rift, der gjorde ondt i 7 mdr. bagefter, hver gang hun gik på toilettet? 

Klamydia

Brug nu det kondom! Og jaja, det preller jo af og fiser ind af det ene øre og ud af det andet. Men klamydia er faktisk en kønssygdom, som i den grad snyder. For du kan sjældent mærke, at du har den. Og mon ikke det bliver rigtig træls den dag, hvor du finder ud af, at du har livmorhalskræft, måske som en følge af en uopdaget klamydia på sjette år, eller at du faktisk ikke kan få børn, fordi klamydiaen har gjort dig steril? Eller i værste tilfælde, at du bliver gravid uden for livmoderen eller at du som mand kommer til at leve med tilbagevendende urinvejsinfektioner eller arvæv i urinrøret. Nå ja, og så kan du jo også få klamydia i øjet, hvis du skulle være i tvivl, og så må du selv regne ud, hvordan det er kommet derop. Det kan medføre irritation, rødmen og hævede øjne resten af livet, selvom klamydiaen er behandlet.

Sprøjteorgasmen, der ikke vil stoppe

Inden for de sidste tre år, er jeg blevet kontaktet af fem kvinder uafhængigt af hinanden. Alle har de haft et stort ønske om at lære at få de ”famøse” sprøjteorgasmer og deres mænd har været helt oppe og ringe. De har knoklet og knoklet for at lære det, for så efterfølgende at kunne konstatere, at hverken orgasmen har været noget at råbe hurra for (ofte hænger orgasme og den kvindelige udløsning ikke engang sammen), eller at de ikke har kunne stoppe med at sprøjte igen. Skulle det så være et problem, spørger du måske? Tjo… for de her kvinder har det faktisk været så stort et problem, at det har påvirket deres sexliv i en negativ retning. For hver gang de oplever at blive liderlige, så begynder de at ”lægge” væske. Det løber simpelthen ud af dem, og de kan ikke kontrollere, hvornår denne væske skal komme løbende eller ej. I praksis betyder det vådlæggerlagner, håndklæder og et meget planlagt sexliv.

Et par af kvinderne var stoppet med at have sex, da det efterhånden var så ubehageligt for dem OG deres mænd, med alt det vandpjaskeri. Men sjovt nok, så står der ingen steder i alt det her ”lær at få sprøjteorgasme”-medieræs noget som helst om risikoen ved at eksperimentere ved denne form for orgasmer. 

ANNONCE

God fornøjelse i soveværelset
Kh,
Maj Wismann – sexolog og parterapeut

Bedre sex og mere lyst – få gratis online kursus lige her

Del

Seneste nyt