Magasinet M!

Nadia frister

Det er svært at vælge... især den grønne kage ser lækker ud! Who am I kidding? Havde jeg ikke nævnt den grønne, havde du ikke engang set kageopstillingen!

Nadia frister
Rålækre Nadia (24) kommer fra Aalborg, hvor hun læser til Kulturpædagog. Vil du vide hvad det er, så klik her.

Nadia er opvokset i Aalborg med sin mor, far og storebror. Det meste af Nadias tid går med skolen og shopping – og faktisk har Nadia ca. 300 par sko i skabet, og muligvis ligeså mange kjoler… (red. Sygt)

Nadia du har deltaget i Fristet, hvorfor?

Jamen jeg blev fanget, da jeg sad og læste om det. Altså en luksusvilla i varmen, fint tøj og sko. Det lød som en fin sommerferie. Men det var nok ikke super velovervejet, alt det der med kameraerne, og at det blev vist i hele Danmark. Nok lidt for spontant og ikke så gennemtænkt.

Hvad er den værste oplevelse?

Det er nok, at hele Danmark har kunnet se mig uden tøj på. Jeg havde lidt den forståelse, at man ikke blev vist uden tøj på, men i det allerførste afsnit jeg så, var jeg den eneste, der blev vist nøgen… det er jeg lidt for privat til, at man vil dele det med hele Danmark.

(Jeg bander af mig selv, hvorfor har jeg dog ikke set lige netop det afsnit)
ANNONCE

Gjorde du noget du fortryder?

Jamen jeg havde en lille bitte smule sex med Andreas (red. en anden deltager) – kunne jeg have gjort det om så tror jeg, at jeg havde gjort det. Altså, jeg ville ikke have undværet det, men jeg ville gerne have ventet til vi kom hjem! Så den del fortryder jeg.

Hvad med berømmelsen?

Jamen altså, der er folk der stopper dig, og vil have taget et billede sammen med dem – også på de dage, hvor man ligner lort. Der har været en hel del af den slags – nogle dage er det sjovt, men andre dage anstrengende – jeg prøver bare at smile og være rar.

Ville du deltage igen?

Nej, jeg har fået nok af den slags.

Hvad drømmer du om?

Det er et godt spørgsmål. Jeg vil gerne ud og rejse. Der er meget jeg gerne vil se. Man kan jo hurtigt blive sat i et hus med børn og mand. Jeg kunne også godt tænke mig, at få det sidste af min praktik i udlandet på et børnehjem. Så min fremtid må gerne være spændende – og ikke for kedelig.

5 hurtige:

Porsche eller Lamborghini: Lamborghini

Hotpants eller G-streng: G-streng

Forfra eller bagfra: Forfra tror jeg

Dit sted eller mit sted: – Mit sted. Så kan man altid smide folk ud.

2 piger eller 2 fyre: 2 piger
ANNONCE
Nadias pragteksemplar - Nadia frister Nadias pragteksemplar

That's a wrap!


Jeg forlader provinspigen. Pigen, som sprang ud i et eventyr, som egentlig var okay, men som så var dét!

Og nu undrer du dig måske: Hvorfor lige kager og fristende bager-outfit?

Fordi vi ku’, fordi vi gerne ville smage Agnes Cup Cakes og fordi Nadia selv proklamerede, at hun ikke kan finde ud af at bage, og aldrig nogensinde vil komme til det – og fordi, at sådan er vi… vi giver gerne folk en chance – også selv om, de kvitterer med verdens grimmeste cup-cake!
ANNONCE
Foto: Christian Grüner
MakeUp:
Tøj: Narremissen.dk
Location: Agnes Cup Cakes (Baglokalet)
Idé: Jakob Neua Nørgaard
Del

Seneste nyt

Annonce