Magasinet M!

Næstved - naturligvis!

Næstved er nice, når det gælder natteliv. Se de naughty billeder!

Næstved - naturligvis!

Kun en times togtur fra København ligger en veritabel festguldmine. Ja, det er Næstved, vi taler om. Partypatruljen tog temperaturen på kystbyen, og der var dømt høj fest-feber!

Den endelige dom:

CRAZY DAISY: *****
Diskotekskædens lokale afdeling er delt op i flere sektioner, bl.a. et rygerum, så staklerne ikke må stå udenfor. Resten er fordelt på adskillige dansegulve og barer, hvor byens babes flokkes under spejlkuglerne. De velbemandede barer sørger for, at du ikke venter længe på dine drinks, og stedet dj's holder gulvet fyldt.

MOLLY'S: *****
Byens andet diskotek imponerer med en fed førstesal, hvor du nemt spotter den næste babe på dansegulvet - som i øvrigt konstant var fyldt op under M!s besøg. De friske bartendere og værtinder gør køkultur overflødig, og det giver dig mere tid til at tjekke tøsebørn ud.

PIGE TIL MAND: ****
Enten blev drengene hjemme og drak sig i hegnet, eller også ER der bare flere piger i Næstved. Niiice!

SKALLERISIKO: *
Absolut ingen optræk til kindheste - udover den Praktikanten (fuldt fortjent) fik i Kindhestegade. Ikke engang en ærlig catfight blev vi vidner til.

BABERATING: *****
Mums, siger vi bare! Gad vide, hvad de propper i vandet hernede på Sydsjælland? Vi har i hvert fald ondt i nakken af at dreje os efter alle de kønne piger, som befolker Næstved. En sikker topkarakter!

SCOREMULIGHEDER: *****
Næstved-pigerne er det bedste fra begge verdener: De er både smukke OG friske på at snakke med fyrene. Vi oplevede kun glade ansigter og åbne arme, når vi førte os frem. Så kan du ikke score her, er det sandsynligvis dig, den er gal med.

I ALT: *****
Godt hjulpet af det lune sommervejr fyrede Næstved den maks af. Mage til fest har partypatruljen ikke set længe, og vi kan næsten ikke vente med at tage til Sydsjælland igen. Dels på grund af den hyggelige stemning, byen byder på, men selvfølgelig i særdeleshed på grund af de mange smukke, imødekommende babes, Næstved vrimler med.

WEBADRESSER:
www.barencheers.dk
www.thebeach.dk
www.naestved.crazydaisy.dk

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE