Magasinet M!

Nanett Larsen: Den smukke ridepige

Hils på den smukke 23-årige - og SINGLE - ridebabe Nanett fra Paradise Hotel.

Nanett Larsen: Den smukke ridepige
Nanett Larsen: Den smukke ridepige
Nanett Larsen: Den smukke ridepige

 

Kan du nævne noget fra den vildeste bytur, du har haft?

Det var nok for nogle år siden, da min veninde og jeg bestemte os for at tage i byen. Det var meningen, det bare skulle være stille og roligt. Men det ender med, at vi bliver totalt lamme, og så skulle hun lige demonstrere, hvor god hun er til at løbe ned af trapperne på diskoteket i sine tårnhøje stiletter, hvilket så resulterer i, at hun falder hele vejen ned af trapperne og slår hul i hagen. Så måtte jeg i min fulde tilstand ringe efter en ambulance, hvor jeg efterfølgende kaster op på ambulanceføreren, idet jeg ville være sød og køre med hende. Vi har aldrig været på det diskotek siden. Det var så crazy.

 

 

 

ANNONCE
Nanett Larsen: Den smukke ridepige

 

Hvor går du i byen?

Jeg er til at finde i Odense på Retro, Barracuda. Og så hænder det sommetider, at jeg dukker op i Københavns natteliv.

Hvordan scorer man dig så i byen?

Hmmm. Jeg kan ikke scores, er alt for kræsen. Haha, ej. Hvis du stemmer overens med mit forhenværende svar, om hvordan min drømmefyr ser ud, så har du nok en chance. Selvsikkerhed er i hvert fald et must. Desuden er jeg slet ikke til onenight-stands i byen.

(Fortsættes...)

 

ANNONCE
Nanett Larsen: Den smukke ridepige


Hvordan ser din drømmefyr ud? Altså, er han pumpet med tatoveringer, slank, blond. mørkhået, langhåret ...

Haha, min drømmefyr? Tjaa, han ligner nok Enrique Iglesias, jeg er nemlig helt vild med brune øjne, eller en rigtig surferguy med lyst hår, gerne lidt langt. Han skal være høj, markeret, charmerende, følsom, intelligent og så skal han forstå, at jeg bruger mange weekender og meget tid på min ridning. Og selvfølgelig skal vi kunne grine sammen. Jeg hader pumpede fyre, jeg hader tattoveringer, eller ikke for mange i hvert fald, og for guds skyld, så må han ikke være en Brian. Jeg er MEGET kræsen, hvilket tit giver problemer. Øv øv.

(Fortsættes...)

ANNONCE
Nanett Larsen: Den smukke ridepige
  Paradise-baben, Nanett Larsen

 

Hej Nanett. Og velkommen hjem til kolde Danmark. Hvad går du og laver, når du ikke lige hygger dig på et luksushotel i Mexico?

Jeg har fire heste, som jeg går meget op i og rider konkurrencer både nationalt og internationalt. Foruden arbejder jeg deltid, indtil jeg lige finder ud af, hvad jeg vil være. Ellers regner jeg med en tur til Australien, sammen med Maria, som også er med i Paradise Hotel.

(Interview fortsættes på næste billede)

ANNONCE
Nanett Larsen: Den smukke ridepige

Får du mange tilbud fra fyre, efter du er kommet hjem?

Ja, det gør jeg. Men jeg ignorerer det bare. Der skal meget til for at imponere mig, det kan man ikke gøre over beskeder eller facebook. Jeg synes, man skal lære hinanden at kende stille og roligt. Det skal dog siges, at jeg sætter meget pris på de søde henvendelser jeg får, det er da dejligt, folk har noget godt sige til en.

(Forsættes...)

ANNONCE
Del

Seneste nyt