Magasinet M!

Nanna Louise Stage [Instacrush]

Smukke kvinder er godt. Smukke kvinder i Connery t-shirt er endnu bedre!

Der findes mange smukke kvinder rundt omkring i Danmark, og heldigvis er der nogen af dem, der gerne vil dele sit udseende med os andre. Nanna Louise Stage er en af dem, og hun er denne uges Instacrush.

Hvem er du?

Jeg hedder Nanna, jeg er 24 år og bor i København. Jeg er uddannet frisør, men jeg er lige nu i gang med at uddanne mig til pædagogassistent og har efterfølgende planer om at uddanne mig videre til pædagog. 

Hvordan er du som person?

Jeg er meget udadvendt, og man ser mig for det meste altid med et smil på læben. Jeg snakker rigtig meget - måske ofte lidt for meget. Jeg elsker at have det sjovt, og jeg har nok den mest platte humor, så der skal ikke meget til at få mig til at grine. Derudover synger jeg rigtig meget, uanset hvor jeg går, og det lyder fantastisk.. dårligt. Vil mange i hvert fald nok mene. Tilmed går jeg meget op i at holde mig i form.

ANNONCE
Nanna Louise Stage [Instacrush]

Hvad kan man finde på din instagram?

Jeg poster en del selfies, må jeg indrømme. Mine model billeder og så ligger jeg en del ind af min krop, da jeg engang har været overvægtig, så jeg elsker at motivere andre til tabe sig, hvilket jeg også har fået en del henvendelser på. 

Hvad er din guilty pleasure?

Jeg synger med på engelske sange, også selvom jeg hverken kan teksten eller udtale ordene.

🌸

A photo posted by Nanna Louise Stage (@nannalouisestage) on

ANNONCE

Hvad er dine styrker og svagheder?

Mine styrker må være, at når jeg først går ind for noget, så gør jeg det fuldt ud. Mine svagheder må klart være chokolade.. og kage.

Hvilken person, levende eller død, ville du allerhelst have middag med og hvorfor?

David Beckham, da jeg altid har syntes, han er en flot mand, eller Arnold Schwartznegger, fordi han er en kæmpe inspiration.

ANNONCE

Kender du en, vi skal tjekke ud på Insta?

Så send en mail til redaktionen@connery.dk!

Del

Seneste nyt

ANNONCE