Magasinet M!

Natascha Pedersen - Ultra fræk brunette

Connery.dk Babe ALLSTAR Marts 2007 - Vi blev nødt til at se mere...

Kære alle sammen. Sidste år spurgte jeg jer om, hvilke Connery Babes i syntes ekstra meget om. Dette kulminerede i en masse meninger og favoritter blandt jer brugere og jeg har bestemt mig for at løbende kåre nogle såkaldte Connery Babe Allstars. Nu er det tid til den første af slagsens og er der et bedre sted at starte end min egen yndlings babe, Natascha Pedersen.
 
ANNONCE
Natascha Pedersen - Ultra fræk brunette
Ikke nok med at hun pryder vores visitkort, som flittigt er blevet kastet rundt i nattelivet. Hun er stadig ligeså lækker som hun var for et år siden. Så jeg glædede mig ekstra meget til at mødes med denne fantastiske pige.

Som sædvanlig var der rendevouz på en café i det indre København og selvom man forventer meget af hende kan man ikke lade være med at kigge på hende og tænke, 'hmm hun er sgu lidt klejn'. Det ændrer sig hurtigt når tanken om en lille lommeudgave af hende dukker frem i fantasien. Sådan en lille Natascha man kan hive frem når man vil have lidt godt at se på. Nå men nok om mine syge fantasier og lad os komme tilbage på sporet.
 
Fortæl lidt kort om dig selv?
Jamen er 21 år, bor stadig i Albertslund hos min mor og min lillesøster på
16 og vores to hunde! Arbejder stadig i Magasin på Kgs. Nytorv. Har et år og 6 måneder tilbage af min uddannelse som salgs assistent.
 
Hvordan er det at komme tilbage til Connery?
Ja, så er jeg tilbage på Connery igen, hvilket jeg syns er fedt! Det var sjovt sidste gang jeg var der, fik mange positive respons, både fra familien, venner og mødte mennesker i byen som kunne genkende mig fra Connery.
 
Hvad laver du når du ikke er på Connery?
I min fritid, nå jeg ikke arbejder, så er det venner, familien og kæresten der tager min tid.
Nu er det ved at blive sommer så jeg kommer til at bruge meget af min tid på at tage på strøget, café, stranden og ligge i Kongens have.
 
Har du fået en kæreste siden sidst?
Ja jeg har fået en kæreste. Det er helt nyt for mig, fordi det er længe siden jeg har haft det. Længe siden jeg har haft en fyr med hjemme til at møde familien, og det er ikke alle og en hver der for lov til det!!
Det, at jeg ved, at der er en som holder af mig og kan lide mig for den jeg er, er en fantastisk følelse.
 
Hvordan skal en fyr være for at få din opmærksomhed?
Alle og enhver ved at man gå efter udseendet først, og det gør alle!
Det, der tiltrækker mig, er en fyr med lyst hår og blå øjne. Der findes ikke noget bedre end en fyr med humor, en der kan få mig til at smile og grine. Han skal selvfølgelig have begge ben på jorden, men må stadig gerne ha selvtillid og tro på sig selv. En fyr der ved hvad han vil i sit liv, at han har nogen drømme og mål han gerne vil opnå. En fyr der overrasker mig og er impulsiv.
 
Hvor går du i byen henne? Og er det i baren eller på dansegulvet man skal finde dig?
Jamen jeg går i byen mange forskellige steder, jeg har nogle gange perioder hvor jeg er det sammen sted hver weekend... Men ellers er det forskelligt, såsom Krasnapolsky, Luux, Envy, Poesi osv. Jeg danser hele natten, er aldrig oppe i baren, kun nå jeg står oppe oven på baren og danser. Det sker ret tit når jeg er sammen med tøserne og har fået alt for meget at drikke.
Men man har kun det sjov man selv laver.
 
Hvordan er det at være tilbage som Månedens Connery Babe?
Det er fedt at været tilbage med nye billeder, det er næsten et år siden jeg var Månedens Connery Babe sidst og har glædet mig til at komme tilbage på Connery.
 
Hvad er dine fremtidsdrømme, hvor ser du dig selv henne om 10 år?
Jeg håber selvfølgelig at jeg har fået en mand og nogle børn. Vil gerne være en ung mor så vil helst have mit første barn inden jeg bliver 25 år. Grunden til jeg har det sådan er nok fordi min mor selv kun var 21 da hun fik mig og min far var 20. Men selvfølgelig håber jeg at jeg i løbet af de næste 10 år har opnået det jeg ville i mit liv som "ung" nå det kommer til at rejse og feste osv. Ved endnu ikke hvad jeg vil når det kommer til at arbejde, jeg er jo i gang med at uddanne mig som salgs assistent, men jeg har ikke tænkt mig at stå i butik resten af mit liv og sælge tøj.
 
Jeg kan ærligt sige at jeg er lidt forelsket. En lille forårsflirt så at sige ville ej være af vejen, hvis det var med den skønne Natascha. Hun er fuldt kvalificeret til titlen Allstar, da hun har alt det en ægte stjerne på Connery himlen skal have. Sød, rar, SJOV og et smil som gør solen misundelig. Ja det er store ord men når I engang løber ind i Natascha så ved I hvad jeg snakker om.

Vi siger tak for denne gang og om vi får hende at se igen vides ikke, men jeg skal nok gøre en indsats for at det bliver en realitet!
ANNONCE
Del

Seneste nyt