Magasinet M!

Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel

Hils på Natasha Thomsen fra Århus. Hun elsker store, lækre bøffer. Både dem man træner og spiser. Og så kan du komme en tur over hendes lår og få et rap i rumpen, hvis du er for fræk.

jonasaksel.com - Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel jonasaksel.com

Bragt i M! 212, juli 2015

Tekst: Anders Berg Johannsen

Foto: jonasaksel.com

Assistent: André

Styling og makeup: Mille Ree

Hej Natasha! Kan du ikke lige beskrive dig selv med tre ord for dem, der ikke kender dig?

Frisk, ilter og imødekommende over for folk. Jeg prøver at være en person, der virker som en, man har lyst til at være i selskab med - for jeg kan måske godt se snobbet ud, når jeg går i min egen verden.

Hvad laver du, når du ikke får taget frække billeder i M!?Så står jeg nede i træningscentret Fitness World i Risskov. Og når vejret er til det, løber jeg i skoven. Ellers er jeg ansat på fuld tid som souschef i Jensen's Bøfhus. Derudover har jeg en dreng på fem år, der også lige skal være tid til.

Du er meget glad for at træne din krop. Hvornår begyndte du at træne - og hvorfor?Det startede for ti år siden. Men det er først de seneste par år, jeg er begyndt at gå op i at få større muskler. Jeg synes, det er pænt til piger med lidt muskler, så man ikke ser så splejset ud.

ANNONCE
jonasaksel.com - Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel jonasaksel.com

"Jeg synes, det er pænt til piger med lidt muskler"

Hvor mange timer bruger du om ugen på styrketræning?

Jeg træner nok fem gange om ugen i en til to timer ad gangen.

Hvad, synes du, er det frækkeste ved din krop?

Min mave. Det er nok det der med, at den er flad og lækker, og at jeg aldrig tager på der. Og så får jeg da nogle komplimenter for den. For tiden arbejder jeg en del på sixpacken.

Hvor mange kilo bænker du og hvor store er dine overarme?

40 kilo i bænk, og mine overarme er 31 centimeter i omkreds. Men jeg går mere op i, om jeg er blevet rundere om røven eller tyndere på maven.

ANNONCE
jonasaksel.com - Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel jonasaksel.com

Du har nogle ret solide lår. Kan man ryge over skødet på dig, hvis man er uartig?

Den første kan da komme forbi og prøve at være flabet og se, hvad der sker. Hvis folk retter på min måde at træne på, kan de da godt lige komme en tur over lårbassen og få et rap med den store biceps. Ha-ha!

Oplever du nogensinde misundelse over din krop?

Ikke rigtig. Men der kommer en del bemærkninger på min Instagram-profil. En pige fra USA skrev, at det er alt for meget af det gode, det, jeg poster. Hun mener, at jeg burde være pornostjerne.

ANNONCE
jonasaksel.com - Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel jonasaksel.com

Hvilken stærk kvinde inspirerer dig?

Der er en venezuelansk pige, som hedder Michelle Lewin. Hun er virkelig smuk og cuttet. En rigtig fitnessstjerne uden at være overtrænet eller uelegant. Og så har hun en flot rund mås.

Hvis du skulle banke en kendt, hvem skulle det så være?

Alle, som er med i For Lækker til Love. Eller måske tæsk til dem, der laver programmet, for der er ikke én eneste fornuftig ting at sige om det.

Hvad er det fedeste ved jobbet som souschef på Jensen's Bøfhus?

Det er helt klart, at alle typer kommer ind og spiser; første dates, forretningsfolk, børnefamilier og bryllupspar. Samtidig er mine kollegaer som en familie. Vi kan lave alt sammen.

Scorer man meget på store bøffer?

Man kan sagtens score på at sælge en stor bøf, kan jeg sige dig. Og man kan godt sælge en stor bøf på en fræk måde. Du siger bare: "Hvis jeg kan spise den her lækre bøf, kan du i hvert fald også," og så smiler man sødt. For noget tid siden fik jeg en sammenkrøllet seddel, hvor der stod: "Her er der penge til et taletidskort, så kan du ringe til mig, når du får tid," og så lå der 100 kroner. Men han fik ikke noget ud af det.

ANNONCE
jonasaksel.com - Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel jonasaksel.com

"En bøf skal være rød og blodig. Fuck kartofler og salat!"

Hvad kan du bedst lide ved bøffer - at spise dem eller træne dem?

Jeg kan allerbedst lide at spise dem, mens jeg træner dem. Ha-ha! Så hvis jeg lige kunne sidde med håndvægten i den ene hånd og bøffen på en gaffel i den anden, ville det være allerbedst. For der skal store bøffer til at få store bøffer.

Hvad er din yndlingsbøf, og hvordan skal den steges?

Det må være en rigtig stor mandebøf på 400 gram. Der må godt være noget smag, og så skal den helt sikkert være rød og blodig. Fuck kartofler og salat!

ANNONCE
jonasaksel.com - Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel jonasaksel.com

Hvordan er din drømmefyr?

Han skal være trænet og have lidt muskler. For når jeg selv går op i det, skal han også. Musklerne skal være større end mine, fordi han er manden. Og så må der gerne være lidt tatoveringer på dem. Som person skal han være sød, sjov og få mig til at grine - livet skal ikke altid være så seriøst.

Hvordan er den perfekte date i dit selskab?

Jeg er ikke til de stille stunder. Vi skal opleve noget, og der må gerne være knald på, så vi kan grine sammen. For eksempel paintball eller gokart. Og efterfølgende kan vi få en masse øl og vin og grine videre.

ANNONCE
jonasaksel.com - Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel jonasaksel.com

Hvordan scorer man dig?

Det, der virker uopnåeligt, er spændende. Så man skal ikke komme hen og være smart i en fart. Man skal stå lidt i baggrunden og køre spillet lidt med noget øjenkontakt, så spændingen opbygges stille og roligt.

Hvor finder man dig henne i nattelivet?

Jeg er helt klart en barpige. Jeg er til hyggelig barstemning, hvor man sidder tæt og får en øl og kan snakke sammen hen over disken. Finder man mig på dansegulvet, er det den tid på aftenen, hvor jeg har fået mere end et par øl.

ANNONCE

"Jeg vil gerne bestemmes over"

jonasaksel.com - Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel jonasaksel.com

Mange piger vil gerne have en fyr, der kan tage styringen i sengen. Hvordan passer det på dig?

Det passer rigtig godt. Jeg skal domineres frem for selv at tage styringen. Så jeg vil gerne bestemmes over.

Hvad er det frækkeste ved en fyr?

Det må være øjnene. Det er det første, jeg lægger mærke til. En trænet fyr er fint, men du snakker ham jo ikke ind i brystkassen. Øjne, der fanger og får mig til at smelte, er det bedste. De må gerne være brune, men det er blikkets intensitet, der er vigtigst for mig.

ANNONCE
jonasaksel.com - Natasha Thomsen - M!s allersidste forsidemodel jonasaksel.com

Hvor er det frækkeste sted, du har haft sex?

Det har nok været ude i min have (undskyld, naboer, hvis I var hjemme) en højlys sommerdag, hvor jeg blev lidt kåd i varmen, og så skete der ting og sager. Risikoen for at blive opdaget af naboen og forbipasserende var stor, og det gjorde det frækt, selv om vi selvfølgelig håbede, at det ikke skete.

Hvad er det største turn-off?

En fyr, der tror, han er Guds gave til kvinder.

8 facts om Natasha (i 2015)

  1. Navn: Natash Katberg Thomsen
  2. Alder: 29
  3. Bopæl: Aarhus
  4. Bh-størrelse: 75E
  5. Kæreste: Jeps
  6. Facebook: Natasha Thomsen
  7. Instagram: natasha_k_t
  8. Bonusinfo: Natashas yndlingstræningsform er skuldertræning.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce