Magasinet M!

Natteliv- Årnli' syge Århus

Hvis det havde været lige en anelse nemmere at charmere de århusianske piger, ville karakteren have været helt i top. Århus er helt genial!

Natteliv- Årnli' syge Århus
Natteliv- Årnli' syge Århus
Natteliv- Årnli' syge Århus
Natteliv- Årnli' syge Århus

Aftenens babe:
THEA
22 år
Spottet på Skru Ned
Thea har formentlig Århus' pæneste bryster. Og hun er ikke bange for at bruge dem. Heller ikke til at charmere nattelivspatruljen, der bestemt heller ikke kunne stå for hendes mørke øjne, søde smil og sydlandske glød. Mums.

Aftenens citat:
"Jeg bliver altså nødt til at se noget bevis på, at I er fra M!. To af mine venner har tidligere udgivet sig for det og taget billeder af piger."
Ung pige på Bodegaen med en god portion skepsis og fantasifulde venner.

Karakterer:
Babe-rating: 6
Skalle-risiko: 1
Score-muligheder: 5
96 %

ANNONCE
Natteliv- Årnli' syge Århus

3 BODEGAEN
22:15 - Lige ved siden af hopper vi ind ad døren til Bodegaen, hvor der er rigtig godt gang i den. Faktisk er der tæt på stuvende fyldt, men det giver jo også meget god mening, når man kan få et bodegasæt - en stor fadøl og to shots - for 30 kroner. Det er fandme et genialt koncept, som trækker masser af unge mennesker til. Ekspraktikanten Lasse skynder sig da også at smide en masse tatoveringer på de søde piger, så journalist-Mads kan få gang i spejlrefleksen.
6 af 6 stjerner

4 ZENZA
23:30 - Blot 50 meter skal vi gå, før vi endnu en gang kan træde ind på et nyt sted. Zenza er smukt udsmykket i rødgyldne farver, så man får indtrykket af at være trådt ind i et kongepalads i orienten. Der er masser af siddepladser og 360-graders baren i midten er rigeligt bemandet til, at man ikke skal vente længe for at komme til. En pigefødselsdag nyder også godt af baren, så vi skynder os at nyde godt af deres tilstedeværelse, sætter et par fødselsdagstatoveringer på selskabet og får aftenens mest folkerige billede.
6 af 6 stjerner

ANNONCE
Natteliv- Årnli' syge Århus

5 SKRU NED
01:00 -  Der er ikke noget bedre end diskoteker, der lader deres gæster danse på bordene. For det første er det som regel piger, der benytter sig af tilbuddet og for det andet giver en superfed stemning. Der er knald på både dansegulvet og barerne på det kæmpestore diskotek i et plan, og patruljen får for alvor travlt med at sætte tatoveringer på, mens blitzen gang på gang lyser de yndige gæster op. De ansatte vil heller ikke stå tilbage, men når man har så smukke piger på lønningslisten, gør det bestemt ikke noget. Slet ikke, når de både snaver, viser balder og bliver aftenens babe.
6 af 6 stjerner

6 BERNHARDT
02:30 - Vi skal ud på aftenens længste gåtur og væk fra 'Åen', da vi bevæger os op mod Bernhardt. Men når det kun drejer sig om 100 meter er det jo bestemt også til at overse. Det fungerer rigtig godt i Århus centrum for tiden, hvor der masser af valgmuligheder af vidt forskellig art. Bernhardt er bestemt et suverænt valg. Kælderdiskoteket er proppet til randen med usædvanlig smukke piger. Der er absolut ingen kø ved barerne, så det er nemt at få stillet tørsten i den tiltagende varme, som de dansende skønheder efterhånden producerer. Den eneste anke er, at det sluttede alt for hurtigt. Men det er vist Århus Kommunes skyld...
6 af 6 stjerner

ANNONCE
Natteliv- Årnli' syge Århus

1 SLAP AF
19:08 - Hvis du har 200 kroner, du ikke lige ved, hvad du skal bruge på, vil vi meget gerne anbefale tre retter på cafeen/restauranten Slap Af i latinerkvarteret. Tilbuddet kører hver lørdag med skiftende menuer - og det er så absolut hver en krone værd. Maden rammer et rigtig højt niveau. Vi gnasker os igennem laks, svinemørbrad og en futuristisk chokoladekage med en form for mynte slush-ice - og hver bid er en absolut nydelse. Er du til vilde madoplevelser, venlig og super kompetent betjening, så går du ikke forkert på Slap Af.   
6 af 6 stjerner

2 FIDEL'S
21:37 - Vi er stopmætte, da vi sætter os til rette på den fancy cocktailbar ved åen, men vælger alligevel et par tunge cocktails. Når cocktails bliver lavet rigtigt, tager de tid - og derfor er det helt fint, at vi venter 5-6 minutter, før bartenderen kommer ned til bordet med dem. De er hele ventetiden værd. Der er så småt ved at dukke mennesker op i baren, som dog ikke skal dømmes som et diskotek. Det er til gengæld det helt rigtige sted, hvis du gerne vil have en genial cocktail.
5 af 6 stjerner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce