Magasinet M!

Natteliv- Det' dur i Struer!

M! drog mod vest for at udforske Struer. Øllene var mange, damerne flere og gæstfriheden stor. Kanon by.

Natteliv- Det' dur i Struer!
Natteliv- Det' dur i Struer!
Natteliv- Det' dur i Struer!
Natteliv- Det' dur i Struer!
Natteliv- Det' dur i Struer!

Aftenens babe:
Trine
19 år, spottet på FA Bar
Trine gør alt rigtigt. Hun er ualmindeligt charmerende, med på den værste - og så ligner hun en model, der lige er trådt ud af et blad. Et blad, du sidder med i hænderne nu. Selv tak!

Aftenens Citat:
"Jeg går op til min veninde nu og slikker det på hende. Og jeg vil gerne ha', at DU ser det!"
Sød pige, der forstår hvad M!-tatoveringer og public service går ud på

ANNONCE

Karakterbogen:
Babe-rating: 5/6
Skalle-risiko: 1/6
Score-muligheder: 4/6

I alt: 81 %

Natteliv- Det' dur i Struer!

1. Det Lille Apotek
Kl. 20.01 - Aftenens første pitstop er et hyggeligt værtshus, der primært huser den ældre del af Struers tørstige beboere. Nattelivspatruljen har timer forinden forsøgt at spise Danmarks stærkeste pizza i Sabro, så de kolde øl rammer en trængende bund i vores Mordor-lignende mavesække. Det Lille Apotek har en hyggelig atmosfære, farverige lokale eksistenser og kan snildt bruges som et billigt opvarmningssted, inden du skal videre i byen.
3 ud af 6 stjerner

2. Limfjordskroen
Kl. 21.20 - 'Limeren', som kroen hedder i folkemunde, er halvfyldt, da vi tropper op. Bartenderne er søde, og vi støder også ind i aftenens første par babes, som har droppet aftenens gymnasiefest i Struer for at rafle om billige bajere på Limfjordskroen. Vi mistænker dem lidt for ikke at være velkomne på gymnasiet, men vi skåler alligevel med dem, mens den nye Praktikant - som er fra Struer - fortæller røverhistorier om de lokale, inden turen går videre til...
3 ud af 6 stjerner

ANNONCE
Natteliv- Det' dur i Struer!

3. Den Glade Pingvin
Kl. 22.15 - Pingvinen er flot indrettet med behagelige lounge-sofaer, poolbord i baglokalet og god musik i højttalerne. Samtidig summer stedet af forfest-stemning, og det er også her, at de fleste unge kommer for at drikke sig plørede i de mange tilbud, fortæller vores lokalkendte Praktikant. Allerede inden midnat er her et godt udvalg af smukke tøser, og vi kigger med lange øjne, mens vi pudser linsen på kameraet. Det ser ud til at blive en god aften!
4 ud af 6 stjerner

4. F.B.I.
Kl. 23.10 - Rygtet om M!s nattelivspatrulje har nået Finest Bar In Struer (F.B.I.), så stedet er fyldt til randen, da vi gør vores entré. Inden længe står der pæne piger (og fedladne fyre) i kø for at få en M!-tatovering på kroppen, og vi gør vores bedste for at holde trit med alle de festglade mennesker. Det er småt med plads, men baren er billig, og Gavtyven får da også - på foranledning af de lokale - hamret en del Tequila Suicides i mavesækken. Man siger jo ikke nej til en udfordring.                                                                                                              6 ud af 6 stjerner                                                            

ANNONCE
Natteliv- Det' dur i Struer!

5. FA Bar
Kl. 24.20 - Sjældent er vi blevet taget så godt imod, som da vi lander på FA Bar. Enten er vores promille ualmindeligt høj, eller også lukker de KUN lækre piger ind. Om vi har ramt en heldig aften, skal vi ikke kunne sige, men Lærlingen kommer på overarbejde med kameraet, mens Gavtyven, Praktikanten og Eks-Praktikanent fiser rundt i lokalet og klistrer M!er på de søde piger fra Struer. Et dejligt sted.
6 ud af 6 stjerner  

6. Buddy Holly
Kl. 02.15 - Struers Buddy Holly er ikke ligefrem landets største, men de kan sateme deres kram! Gymnasiefesten tidligere på aftenen har sørget for, at humøret er højt og promillen til at tage at føle på, så der er godt gang i dansegulvet. Stedets piger gør også deres til at løfte stemningen og det mandlige klientels blikke, mens de danser på bordene og i sofaerne. Vi sætter os til rette i et hjørne for at nyde synet, men vi kan ikke sidde stille, da der konstant er en ny skønhed at skyde billeder af. Da vi har fyldt kameraets hukommelseskort til randen med minder om en god tur, sætter vi kurs mod baren og et vodka-blackout, vi stadig ikke kan huske ret meget af. Tak for i aften, Struer!
5 ud af 6 stjerner

ANNONCE
Del

Seneste nyt