Magasinet M!

Natteliv: Festen i vesten

M!s nattelivspatrulje red vestpa? for at finde ud af, om Københavns vestegn nu ogsa? er sa? vild som sit rygte.

Natteliv: Festen i vesten
Natteliv: Festen i vesten
Natteliv: Festen i vesten
Natteliv: Festen i vesten
Natteliv: Festen i vesten
Natteliv: Festen i vesten

1. REDAKTIONEN
Kl. 16:40 - Fredagens kampdruk sidder stadig i benene, da nattelivspatruljen mødes lørdag eftermiddag pa? M!-redaktionen.

Heldigvis er der kolde øl og lumre historier fra dagen før til at sparke liv i sagerne, og Lærlingen, der har en grum fortid pa? Vestegnen, glæder sig som et lille barn dagen før juleaften.

2. GORDONBLEU
Kl. 17:50 - S-toget smider os af i hjertet af Vestegnen ved Ishøj Bycenter. Her stavrer vi ind pa? centerbodegaen Gordon Bleu, der giver os en følelse af at være tra?dt 50 a?r tilbage i tiden.

Tingene ga?r ligesom langsommere her, og bevæbnet med en stribe Arnbitter og nogle overtakserede fadøl hygger vi os gevaldigt, inden turen ga?r videre.

ANNONCE
Natteliv: Festen i vesten

3. AFTENSMADEN
Kl. 19:05 - Pa? Cafe? Claudio i Hvidovre møder vi aftenens kvindelige guider, Pernille og Christine, der har indvilliget i at vise os Vestegnens bedste feststeder.

Halvvejs gennem hovedretten bliver cafeens fladskærm tændt i anledning af fodboldlandskampen mellem Danmark og Sverige. Resten af maden ryger ned i en hulens fart, sa? vi kan rykke over istedets sofaer og nyde kampen derfra.

Samtlige gæster bliver begavet med gratis Somersby, da Danmark kommer foran, og aftenen får den perfekte start med prygl til svenskerne.

4. CAFÉ FELIX
kl. 22:18 - Vores guider har talt varmt og længe om Café Felix, Albertslunds lokale opvarmningssted. Her er da også halvfyldt, da vi ankommer, men ikke en babe så langt øjet rækker.

I stedet består klientellet af en flok korporlige damer, der holder gammel-elev-fest her. Journalist Pøllehornet benytter derfor lejligheden til at instruere holdets rookier, Gæstespritter 1 og 2 i, hvordan en M!-tatovering skal sættes på.

ANNONCE
Natteliv: Festen i vesten

5. ON THE ROAD
Kl. 00:09 - I jagten på Vestegns-babes prajer vi en taxa og sætter kurs mod Diskotek Skoven i Skovlunde. Taxachaufføren udviser klassisk taxachauffør-opførsel på motorvejen og pisker bilen op på 180 km/t - ikke noget, der ligefrem får vores kvindelige nattelivsguider til at slappe mere af.

Heldigvis har gentleman Pøllehornet sat sig mellem dem på bagsædet og giver sig straks til at trøste dem det bedste, han har lært.

6. DISKOTEK SKOVEN
Kl. 00:30 - Selvom det stadig er tidligt på aftenen, er vi alligevel overraskede over det ringe fremmøde på Diskotek Skoven i Skovlunde.

Efter en hurtig optælling har vi registreret fem fyre og sølle to piger - ikke særlig imponerende for et diskotek en lørdag nat. Det enorme sted lokker ellers med fem Heineken for en hundredmand og et kæmpe dansegulv, men det er åbenbart ikke nok til at lokke de lokale væk fra privatfesterne. Vi nyder en hurtig stribe øl og haster derefter videre i jagten på piger.

ANNONCE
Natteliv: Festen i vesten

7. DISKOTEK ESCAPE
Kl. 01:27 - Da vi gør vores entré på kælderdiskoteket i Glostrup, står det står hurtigt klart for os, at det er hér, hele Vestegnen gemmer sig.

Mens Lærlingen går på jagt i baren, hvor han fanger Aftenens Babe, forsøger Pøllehornet at imponere de to guider med sine håbløst forældede Travolta-moves på det store dansegulv.

Der er to barer med masser af bordplads, og den ene er en decideret cocktailbar med et hav af drinks. Bevæbnet med en flaske Captain Morgan går vi i gang med det hårde arbejde, det er at fotografere og slikke M!-tatoveringer på stedets mange søde piger indtil lukketid.

8. HJEMTUREN
Kl. 06:17 - Personalet fester videre, efter gæsterne har forladt Escape, og Pøllehornet kaster sig ud i et desperat klokken seks-forsøg på at få diskotekets største sæt bryster med hjem i kanen, men mister dog prompte interessen igen, da pigen begynder at snakke om sine to katte.

Vi finder derfor en taxa og beder chaufføren køre os hen til et sted, hvor vi kan få noget junkfood at gå i seng på.

ANNONCE
Natteliv: Festen i vesten

AFTENENS BABE:
Fiia, 19 år, spottet på Diskotek Escape

Vores kamera begyndte pludselig at trække Lærlingen mod baren på Diskotek Escape, og der fangede han en bette babe, der kaldte sig Fiia.

Hvis du kan genkende hende som nummer 75 i Forsidejagten 2009, er du ualmindeligt skarp - dér hed hun nemlig Sofia, men det ér altså den samme babe.

ANNONCE
Natteliv: Festen i vesten

KARAKTERBOGEN

Pige til mand-ratio: 3 ud af 6

Skallerisiko: 2 ud af 6

Babe-niveau: 3 ud af 6

Scoremuligheder: 4 ud af 6

Del

Seneste nyt