Magasinet M!

Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA

M!s nattelivssoldater fyrede løs med kameraet og fik godt med guf i kassen i forsvarsbyen Fredericia på grænsen mellem Fyn og Jylland.

Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA
Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA

1. HOTEL POSTGAARDEN
KL. 18.57 - Efter en hæsblæsende togtur med øl og kryds og tværs (!) tjekker nattelivspatruljen ind på Hotel Postgaarden, der er smagfuldt indrettet med lædermøbler og en sød, sød receptionist, der serverer et par øl for M!s tørstige udsendte. Vi priser os lykkelige for, at vi valgte Postgaarden og ikke naboen Sømandshjemmet.
4 ud af 6 stjerner

2. CAFÉ NR. 47
KL. 20.01 - Så er det tid til at lægge bunden, og det sker på Café Nr. 47, et flot sted med lave priser og et solidt menukort. Hele slænget bestiller burgere pånær Fyrtårnet, der stolt fortæller tjeneren, at han er vegetar. Det, synes han selv, er vældig skægt, indtil tjeneren spørger, om han så bare skal have salat i sin kyllingeburger. Heldigvis ender Fyrtårnet med at få kød i sin burger, så han er klar til at finde kød i byen.
6 ud af 6

ANNONCE
Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA

3. QTIP - HOUSE OF POOL
KL. 21.07 - Fyrtårnet er undfanget, født og opvokset på et poolbord, så han ydmyger uden problemer resten af patruljen, da poolfaciliteterne på Qtip skal testes. Steder har masser af plads, masser af borde og svinebillig alkohol. Som en ekstra bonus er der også mulighed for at prøve en vaskeægte afterski-klassiker: Sømslagnings-konkurrence. Fyrtårnet er godt på vej mod sejren, da Lærlingen viser prøver på sin legendariske armstyrke og knækker hammeren. Vi siger pænt undskyld og går videre.
4 ud af 6

4. DEN ENGELSKE
KL. 22.25 -  Den Engelske er en gennemført pub med fodboldtrøjer på væggene og fodbold i fjernsynet. Øludvalget er enormt, men vi bestemmer os til sidst for at smage den lokale bryg Krudttårnet på 10,3 %.  M!s levende alkometer, Lærlingen, får hurtigt samme ansigtskulør som indersiden af et brugt hygiejnebind, og resten af slænget lader sig gribe af stemningen på den allerede proppede bar.
5 ud af 6

ANNONCE
Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA

5. GENERAL RYE
KL. 23.47 - Spillestedet 'Generalen' viser sig at være en sand guldgrube for M!s nattelivspatrulje. Blandt gæsterne er nemlig et helt pigefodboldhold, der uden undtagelse ser tæskegodt ud. Patruljens hemmelige våben, Sælgeren, får noget at se til, mens Lærlingen bruger en god slat plads på M!-kameraets hukommelseskort. Barpersonalet giver en røverhistorie og et enkelt shot Fernet, inden vi modvilligt forlader General Rye.
4 ud af 6

6. DISKO DASKO
KL. 00.50 - Det er uvist, om fredericianerne hellere vil varme op på værtshus, men ét er sikkert: De er ikke taget på Disko Dasko endnu. Det er synd, for Disko Dasko er et lækkert sted med et talstærkt og charmerende personale, der gerne fester med M!s udsendte. Selvom det er småt med mennesker her, er andelen af søde piger dog usædvanlig høj. Fyrtårnet, Gavtyven og den brandvarme Sælger sørger for at hæve mængden af tatoverede bryster i Fredericia med nogle procent, inden slænget rykker videre.
3 ud af 6

ANNONCE
Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA
Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA
Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA
Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA

AFTENENS BABE:
MICHELLE
18 år, spottet på One
Ligesom ravne elsker nattelivspatruljen ting, der glimter. Så da vi spotter smukke Michelle i en glinsende blå kjole, må vi liiige tage et billede. Ot et mere. Og så lige 25 mere. Bare lige for en sikkerheds skyld.

KARAKTERBOGEN

BABE-RATING: 3 ud af 6
SKALLE-RISIKO: 1 ud af 6
SCORE-MULIGHEDER: 6 ud af 6
74 %

ANNONCE
Natteliv- FRÆK, FESTLIG, FREDERICIA

7. ONE
KL. 02.12 - Alt med en kjole og lyst til en fest har fundet vej til One, der byder på to etager, tre barer og en stripperstang. Kan det blive bedre? Nej, vel? Gavtyven og Sælgeren sætter M!-tatoveringer på kvinder i alle aldre, mens Fyrtårnet holder hof i baglokalet med en stor skare festglade Fredericia-tøser. Da diskoteket lukker omkring klokken fem, står den på morgenfest, indtil nattelivspatruljen til sidst vælter ind på hotellet klokken syv om morgenen i rette tid til morgenmadsbuffeten. Kæft, en fest!
5 ud af 6

AFTENENS CITAT:
"Woohoo, jeg føler mig som en 18-årig!"
Fyrtårnet på 32 år med en Mokaï i hånden kl. seks om morgenen i en lejlighed i Fredericia

ANNONCE
Del

Seneste nyt