Magasinet M!

Natteliv: Griseri i Grenaa

Nattelivspatruljen vendte tilbage fra det yderste af Østjylland med trætte røde øjne, store smil og et kamera fyldt med interessante billeder...

Natteliv: Griseri i Grenaa
Natteliv: Griseri i Grenaa
Natteliv: Griseri i Grenaa
Natteliv: Griseri i Grenaa
Natteliv: Griseri i Grenaa
Natteliv: Griseri i Grenaa
Natteliv: Griseri i Grenaa
Natteliv: Griseri i Grenaa
Natteliv: Griseri i Grenaa
Natteliv: Griseri i Grenaa

Aftenens babe:
Mille, 18 år
Mille var en af M!s guider i Grenaa og fulgte os hele aftenen gennem tykt og tyndt. Det gjorde bestemt ikke vores indtryk af Grenaa værre.


Aftenens citat:

"Hov, hold da fast, dig vil jeg gerne kysse på!"
Der var kærlighed ved første blik, da Aftenstjernens bartender Dorthe fik øje på Sælgeren


Karakterbogen: 

Baberating: 4 ud af 6
Skallerisiko: 2 ud af 6
Scoremuligheder: 5 ud af 6
Samlet score: 76 %

ANNONCE
Natteliv: Griseri i Grenaa

1. Aftenstjernen
Kl. 20.31 - På aftenenens første værtshus bliver vi modtaget med åbne arme. Den kærlige barchef Tina er i højt humør efter en intimkoncert med Sort Sol tidligere på dagen, og vi drikker de første kolde øl, mens Praktikanten tæver patruljens to andre røvhuller i billard. Lidt efter dukker vores tre søde guider - Julie, Mille og Sheila - op, og vi bruger resten af tiden på Aftenstjernen på at lære hinanden lidt at kende. Stedet er hyggeligt og billigt, men bugner ikke ligefrem af unge mennesker så tidligt på aftenen.

Karakter: 4 ud af 6

2. Det Gyldne Krus
Kl. 21.54 - 'Kruset' er allerede pænt besøgt, da vi tropper op. Der er livemusik på underetagen, og manden med guitaren gør det til en dyd at piske stemningen op. Vi bliver også vist op til overetagen, der kører konceptet 'fri bar for 100 kr. til kl. 02'. Lokalerne er tilpas store med både lounge-område, dj-pult og dansegulv. Tilbuddet er dog ikke skudt i gang, da vi er der, men vi er sikre på, at det nye koncept nok skal lokke de unge i Grenaa på 'Kruset'. Vi tager aftenens første billeder af guiderne og begiver os videre til...

Karakter: 4 ud af 6

ANNONCE
Natteliv: Griseri i Grenaa

3. Diskotek Rembrandt
Kl. 23.10 - Det er med en vis skepsis, vi bevæger os ind på Rembrandt, som vi har fået beskrevet som et "voksen-diskotek". Stedet er dog gabende tomt, og bartenderne fortæller, at vi er for tidligt på den, og beder os komme igen senere. Stedet har potentiale, så det lover vi. Vi når da lige et par shots og en (uhyggelig) historie om Lærlingens første kys - det var under en heftig omgang S, P eller K - inden vi smutter. Da vi kommer tilbage senere på natten, er der til vores store skuffelse lukket, og det får man jo ikke mange unge gæster af.

Karakter: 2 ud af 6


4. Betahouse

Kl. 00.08 - Mens vi placerer os i de hvide sofaer ved dansegulvet, stryger vores friske guider rundt på det nyåbnede diskotek og finder kavalergange til M!-tatoveringer og efterfølgende billeder. Der er godt gang i Betahouse, og pigerne ser ualmindelig søde ud, så Lærlingen knipser løs med kameraet det bedste, han har lært. Vi får lyst til at blive siddende og savle over tøserne, der ryster røv til vores store fornøjelse, men vi har jo et arbejde, der skal passes, så vi råber pik og hopper videre i nattens tidsplan.

Karakter: 5 ud af 6

ANNONCE
Natteliv: Griseri i Grenaa

5. Old Games Pub
Kl. 01.08 - Old Games er et populært sted for de unge at gå i byen. Der er dog ikke meget abefest over stemningen derinde, men det er meget hyggeligt på en druk-agtig facon. Vi får hurtigt øje på nogle sprøde unge trunter, og især én af dem har en mås, guderne må have skabt, da de havde en dag med lidt ekstra overskud. En røv så perfekt, at Sælgeren også blev nødt til at få et billede på sin telefon til hans egen private samling.

Karakter: 3 ud af 6


6. Buddy Holly

Kl. 02.19 - "Buddy skuffer aldrig", lyder et ordsprog på M!-redaktionen. Og ganske rigtigt; stedet er proppet med dejlige piger, der er ellevilde med at få deres billede taget. Samtidig har vi fået drukket os mod nok til at spørge søde guide-Mille, hvad hun egentlig gemmer på indenunder hendes fine outfit. Hun svarer ved at trække ned i kjolen og tage bh'en af, og alle - undtagen Praktikanten, som intet opdager - får et dejligt syn for sagen. Mens festen brager videre på diskoteket, og promillen stiger i takt med Sælgerens scoreevner, lusker vi ovenpå og finder endnu flere søde tøser, som giver den gas på dansegulvet. Vi bliver på Buddy til lukketid og vakler til sidst langsomt ud til taxaen, der tager os tilbage til hotellet og en seng, der føles ualmindelig god oven på sådan en fordrukken, god omgang griseri.

Karakter: 5 ud af 6

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt