Magasinet M!

Natteliv- HALVTOMME HASLEV

Den midtsjællandske by kom aldrig helt op at ringe, da M!s nattelivspatrulje lagde vejen forbi. Men potentialet var da bestemt til stede.

Natteliv- HALVTOMME HASLEV

Aftenens citat:
"Øøøhm... Jeg ser altså lidt en pige for tiden, så jeg kan desværre ikke kysse med dig"
Fuldstændig desperat Praktikant prøver at slippe væk fra en meget nærgående pige på Sincity

Aftenens babe:
TANJA
21 ÅR, SPOTTET PÅ BYKROEN
Med et kæmpe smil, store nøddebrune øjne og et racer-outfit tiltrak den HG-studerende Tanja sig hurtigt nattelivspatruljens opmærksomhed. Og da hun uden at blinke hev lynlåsen i blusen ned til navlen, så vi kunne sætte en tatovering i hendes kavalergang, var vi solgt.

Karakterbogen:

Babe-rating: 3
Skallerisiko: 1
Scoremuligheder: 5
52 %

ANNONCE
Natteliv- HALVTOMME HASLEV
Natteliv- HALVTOMME HASLEV

5. SINCITY
Kl. 00.54 - Byens eneste rigtige diskotek er... fuldstændig tomt. Eller - der er måske syv-otte gæster, som dog ikke fylder meget i de rummelige lokaler. Sincity prøver denne lørdag for første gang det glimrende koncept med 250 kr. i indgang og derefter fri bar, men efter sigende har en tredobbelt 18-års-fødselsdag suget byen for unge mennesker. Der er ellers masser af potentiale i det flotte diskotek, der kun har eksisteret siden maj 2011. Søde bartendere, lækker indretning og en dj, der på trods af et tomt dansegulv giver den maks. gas, fortjener flere gæster, så se at få lettet røven, Haslev. Der er ingen undskyldning for at lade nattelivet dø ud.
3 af 6

6. TAXI MOD KØGE
Kl. 03.34 - Efter et hurtigt visit på Bykroen, hvor der stadig kun er halvfyldt, beslutter vi os for at trække stikket og bestille en taxa, der kan bringe os til Køge station. Undervejs snakker vi lidt med den rare taxamand og spørger, om der altid har været så lidt gang i den i Haslev. Og nej, det har der ikke. For 25 år siden var der 200-300 mennesker på disko hver weekend. Ak ja, gid man ejede en tidsmaskine...

ANNONCE
Natteliv- HALVTOMME HASLEV
Natteliv- HALVTOMME HASLEV
Natteliv- HALVTOMME HASLEV
Natteliv- HALVTOMME HASLEV
Natteliv- HALVTOMME HASLEV

1. CAFÉ KLINKER
Kl. 18.56 - Efter en times togtur med først S-tog til Køge og derefter regionaltog 25 km videre sydvestpå til Haslev er sulten for alvor ved at melde sig hos Lærlingen. Vi skynder os derfor at bestille pasta, burgere og bøffer på lille café, der er gemt godt væk bag ved hovedgaden. Lokalet minder mest af alt om et halvt menighedshus, men indretningen er fin, betjeningen hurtig, og maden glimrende, så vi går mætte og tilfredse videre.
3 af 6

2. PIRATEN
Kl. 20.11 - Der er heldigvis ikke langt hen til bodegaen med det lovende navn Piraten, hvor patruljen skynder sig i baren for at købe en omgang fadøl. Der er ikke meget mere end en håndfuld gæster i den ellers rummelige bodega, men det betyder bare, at der er plads til en omgang gratis(!) keglebillard ved et af de to borde. Praktikanten viser overraskende evner inden for spillet, så Fyrtårnet nægter at gå, før den nævenyttige journalist-grønskolling bliver besejret. Det tager fire spil, men så er tiden også inde til at fortsætte.
3 af 6

ANNONCE
Natteliv- HALVTOMME HASLEV

3. RED CORNER
Kl. 21.54 - I hjørnet af byens torv ligger det 'røde hjørne', der mest af alt minder om en ombygget frisørsalon. Til forskel fra Piraten er her dog pænt fyldt op, og minsandten om ikke her også er et keglebillard-bord. Det lader til at være nationalsporten i Haslev, men som lidt adspredelse har de også banket en mindre spillehal op i entreen til Red Corner. I baren insisterer Praktikanten på et shot, og det går hårdt ud over den svagdrikkende Lærling, der får aftenens første ædrueligheds-krise. Frisk luft er løsningen, så vi starter søgningen efter næste sted.
2 af 6

4. BYKROEN
Kl. 23.02 - Vi har næsten glemt, at vi har kameraet med, da vi kommer frem til Haslevs første rigtige bar/diskotek. Men det kommer vi heldigvis hurtigt i tanke om, da vi bliver budt velkommen af bartenderen, der render rundt i et par søde små hotpants. Tidspunktet taget i betragtning er der meget godt gang i stedet, og pigerne er - omend ikke talrige - bestemt af en fin kvalitet. Det tynder lidt ud i M!-tatoveringerne, da Praktikanten begynder at håndplukke piger på dansegulvet og i baren, så endelig kommer der lidt frække billeder i kassen. Efter et par timer på det ok opvarmningssted må vi dog videre, men lover at kigge ind igen senere.
3 af 6

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE