Magasinet M!

Natteliv- Kolding rus

Midt i Kolding tårner borgen Koldinghus sig op, men den ænser man ikke, når diskotekerne i tæt afstand byder op til dans og druk.

Natteliv- Kolding rus

Aftenens citat:
"Hvad siger du til, at vi hæver skallerisikoen lidt? Nej? Okay, vil du så ha' en varm snaps?"
Stor fyr til Ekspraktikanten, der først sked lidt i bukserne og så drak varm snaps.

Aftenens babe:
JULIE
20 ÅR, SPOTTET PÅ TORDENSKIOLD
Hvis en pige kan få et helt dansegulv, en M!-patrulje og 3-4 piger i rygerummet til at vende sig om, når hun kommer ind, så er hun lækker. Det kunne Julie.

Karakterbogen:
Babe-rating: 5
Skallerisiko: 2
Scoremuligheder: 5

87 %

ANNONCE
Natteliv- Kolding rus
Natteliv- Kolding rus
Natteliv- Kolding rus

3 TAVLEN
23.28 - Det nærmest legendariske spillested i Kolding har ikke forandret sig meget, siden journalist Mads trådte sine barndomssko i Kolding for mange, mange år siden. Men når det betyder, at der stadig er proppet til randen med mennesker, virkelig gode kopibands og fadøl, der er til at betale, så gør det absolut ikke noget. Tavlen holder hundrede, og patruljen finder sine første ofre til tatoveringer og fotosession, før vi skynder os videre.
6 af 6

4 KUHSTALL
00.32 - Hvis du har været på skiferie i Østrig, har du næsten med garanti også været på afterski på et sted, der hedder Kuhstall. Og den nye tyrolerbar i Kolding rammer også plet med både stemning, udseende, musik og tyrolerklædte bartendere. Da DJ'en tilmed sætter patruljen på overarbejde med en opfordring til de unge piger om at kigge forbi vores linse, bliver det hurtigt et travlt besøg. Kun det lidt lunkne antal besøgende på baren sørger for, at vi har lidt kræfter tilbage i fingrene.
4 af 6

ANNONCE
Natteliv- Kolding rus

1 JERNBANECAFÈEN
20:51 - Det lille værtshus i to etager har kun halvandet år på bagen, men placeringen i starten af gågaden giver mange gæster. Selv tidligt på aftenen. Og det er sgu også et hyggeligt sted med gode fadøl på hanen, venlig betjening, live karaoke på førstesalen og en god sofagruppe ud til gågaden, hvor patruljen slænger sig med en fadøl, mens vi tjekker forbipasserende tøser ud. Det kan, hvad et værtshus skal kunne - og lidt til.
4 af 6

2 STALDEN
22.04 - Man føler sig hensat til Londons natklubber, når man træder ind på den kombinerede restaurant, pool- og sportsbar, cocktailbar og natklub. Det er Koldings absolut flotteste lokaler til både spisning og drinks, og der er da også okay gang i cocktailserveringen, da vi ankommer tidligt på aftenen. Vi prøver selvfølgelig deres Long Island Iced Tea, som bliver mikset med kyndig hånd af de overordentlig kønne bartenderinder. Absolut et godt sted at varme op, men da vi kigger ind senere på natten, er der slet ikke så mange mennesker, som stedet fortjener. Stram op, Kolding.
4 af 6

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE