Magasinet M!

Natteliv: Malmø

vi har besøgt vores svenske naboland og testet temperaturen

Natteliv: Malmø

Sådan oplevede testerne Malmø: 

CLUB SKEPPSBRON: *****
eksklusiv, rummelig natklub med god musik og fantastisk lækre piger i lårkorte kjoler. Der er både en indendørs og udendørs bar, hvor der aldrig er kø. Jo tak, vi kommer igen til sommer!

ETAGE:  *****
Tre etager proppet med søde tjejer, der gerne vil snakke. Øverste etage er en karaokelounge, hvor du kan snakke med pigerne og grine af 'talenterne' på scenen.

PIGE TIL MAND:  ****
Fordelingen var omkring 50/50, men der var mange grupper af piger i byen alene, hvilket gjorde det nemmere at hilse lidt på dem. Og så kan de godt lide danskere!

SKALLERISIKO:  *
Ikke en eneste gang så vi tegn på optræk til ballade, selvom vi snakkede med ALLE pigerne. Måske fodboldtossen valgte at blive hjemme den dag?

BABERATING: *****
Svenske piger har fået deres gode ry af en grund. De er smækre, går i frækt tøj og er meget nemme at snakke med, når først du er igennem facaden. Hurra for Sverige!

SCOREMULIGHEDER:  ****
Ifølge en ny undersøgelse er 67 % af de svenske piger klar på sex første aften. Vi havde heller ingen problemer med at komme i kontakt med pigerne, selvom de kan virke lidt sky til at starte med.

I ALT:  *****
Bortset fra barernes tidlige lukketider er der intet at udsætte på Malmøs natteliv. Der er masser af forskellige steder, men fælles for dem alle er, at pigerne er fantastiske, og du føler dig velkommen. Priserne er ikke slemme, men hvis du ryger, bør du nok overveje at tage smøger med hjemmefra. Alle de gode steder ligger tæt på stationen, hvilket gør Malmø til et oplagt alternativ til København.

Webadresser:
http://www.bigbowl.se/
http://www.moosehead.se/
http://www.skeppsbron2.com/
http://www.etage.se/
http://www.kulturbolaget.se/

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE