Magasinet M!

Natteliv: Ond, ondere, Odense

Odense kan prale af H.C. Andersen, deres awesome dialekt og møglækre damer. Er byen et besøg værd? Få svaret her.

Natteliv: Ond, ondere, Odense

1 FLAMMEN

For lige omkring 200 kroner kan du gå spis-til-du-segner-amok i Flammens grillbuffet, og smider du lidt ekstra spir efter dem, kan du skylle månedens vin ned og forlade stedet igen, inden de opdager, hvor stort et røverkøb det var. Der serveres nemlig 15 slags forskelligt kød og endnu mere tilbehør. Maden henter du ved en kæmpe grillbuffet, hvor kokkene står klar til at skære de lækre dyr ud lige efter din smag.

Stjerner: 5/6

ANNONCE
Natteliv: Ond, ondere, Odense

2 JAMES DEAN DANCEBAR

Stedet har været en fast bestanddel af Odenses natteliv siden Danmark vandt EM tilbage i 1992, og det er der en grund til: Et fast tilbud på 25 kroner for en sjus og næsten ligeså billige fadøl gør klart James Dean til et besøg værd. Hvis du smider en genial stemning, et billardbord og det faktum, at der er åbent alle ugens dage oveni - ja, så er det bare med at komme af sted!

Stjerner: 4/6

ANNONCE
Natteliv: Ond, ondere, Odense

3 BLOMSTEN OG BIEN

På Blomsten & Bien kan du nyde musik fra 80'erne og 90'erne, mens du rafler dig til billige øl og dominans i venneflokken. Du kan også tæve et par søde blondiner i bordfodbold eller bare kaste drinks i svælget i baren, indtil du er klar til resten af aftenen. Stedet er hyggeligt og summer lidt af privatfest. Det kan vi godt lide!

Stjerner: 4/6

ANNONCE
Natteliv: Ond, ondere, Odense

4 LA TEQUILA BAR

Temaet for for baren er ikke overraskende surf-bræt, bambusflet og billig tequila i lange baner (10 kroner for et shot og en tørstig nattelivspatrulje er en farlig kombination). Det fungerer! Udover den blærede indretning er der fuld knald på dansegulvet, smukke fulde damer og den hurtige betjening sørger også for, at du aldrig selv tørster.

Stjerner: 5/6

ANNONCE
Natteliv: Ond, ondere, Odense

5 HEIDI'S BIER BAR

Heidis har alt hvad hjertet begærer, hvis man er til abefest, dans på bordene, billige øl og bryster pakket ind i stramt tøj billige øl. Samtidig har stedet hele to indendørs rygerum, hvilket betyder, at rygerne ikke pludselig forsvinder fra festen. Godt tænkt! Musikken er en blanding af DJ Ötzi og de nyeste hits, og de søde fynske servitricer i miniskørt og korset gør oplevelsen helt speciel!

Stjerner: 6/6

ANNONCE
Natteliv: Ond, ondere, Odense

6 THE AUSTRALIAN BAR,

A-Bar er den stolte indehaver af en famøs 10-kroners bar, som kører hele natten torsdag og indtil klokken 24 fredag og lørdag. Det faktum sikrer festen fuldskab og fed stemning, og der er altid god mulighed for at prøve dine veltænkte komplimenter af på de mange unge piger, der enten sender dig blikke i baren eller vrider sig sexet til rytmerne på dansegulvet. Sådan!

Stjerner: 6/6

ANNONCE
Natteliv: Ond, ondere, Odense

Aftenens babe:

Navn: Line
Alder: 20 år
Spottet på: LA Tequila Bar

Natteliv: Ond, ondere, Odense

SAMLET VURDERING: 91 %

Den fynske hovedstad er sateme et besøg værd! Pigerne er smukke, der er billige drinks alle vegne og der er barer for enhver smag. Der er proppet med mennesker enkelte steder, men hvis en overflod af feststemte nattelivsgængere er det eneste minus ved en aften - ja, så har man det sgu' godt!

Baberating: 5/6 stjerner

Scoremuligheder: 4/6 stjerner

Pige-til-mand-faktor: 5/6 stjerner

Aftenens citat:
"Kom nu, man gør bare sådan her!" (Attraktiv blondine med store bryster, der forsøgte at lære os trinene til Macarena-dansen. Det lykkedes ikke.)

ANNONCE
Del

Seneste nyt