Magasinet M!

Natteliv- (S)LEMVIG!

Det tog lang tid, før festen kom i gang i limfjordsbyen Lemvig - men da det skete, skete det med et brag!

Natteliv- (S)LEMVIG!
Natteliv- (S)LEMVIG!
Natteliv- (S)LEMVIG!
Natteliv- (S)LEMVIG!

1. Restaurant Luna
KL. 18:44 - Midt på havnen i Lemvig ligger Luna, hvor vi bliver modtaget af en sød, norsk tjenerinde. Vi vælger oksemedaljoner og skinkebeklædte ostepinde, som vi skyller ned med et par iskolde fadøl. M!s halvjapanske AD-assistent, Ken, nøjes med en cola, da han ellers mister evnen til at tage billeder af Lemvigs natteliv senere. Indtil videre er vi dog kun i selskab med en familie og to piger, så det sidste stykke kød kastes i kælderen, og vi vender næsen mod bajere på beværtninger.
Karakter: 5

2. Pigerne
KL. 20:32 - Vi nyder den sidste aftensol uden for det brune værtshus Pigerne, som ligger lige over for Restaurant Luna. En kold Tuborg gør os selskab, mens vi sidder blandt godtfolk med en gennemsnitsalder i den højere ende af skalaen. I dagens anledning har nattelivspatruljen fået fornemt selskab af Mathias fra M!s salgsafdeling, der bruger sit falkeblik til at gennemsøge omgivelserne efter kvindelige højdepunkter. De findes dog ikke på Pigerne, konstaterer han, og vi hopper videre til aftenens andet værtshus.
Karakter: 2

ANNONCE
Natteliv- (S)LEMVIG!

KARAKTERBOGEN
BABE-RATING: 3
SKALLE-RISIKO: 2
SCORE-MULIGHEDER: 5
73%

AFTENENS CITAT:
"Vil I med ud at nøgenbade?"
To lækre veninder til Ken og Praktikanten, som dog spritstive og trætte ikke evnede at takke ja

AFTENENS BABE:
FIE, 23 år, spottet på Tante
Nattelivspatruljens babe-o-meter (ja, det er en rigtig ting) var faretruende tæt på overbelastning, da vi fik øje på Fies søde smil på Tante. Det var ellers småt med babes i Lemvig tidligere på aftenen, men Fie gav os endelig noget at juble over.

ANNONCE
Natteliv- (S)LEMVIG!

5. Tante
KL. 23:37  - Chok! Et nærmest tomt barlokale møder os, da vi træder ind på det diskoteksagtige værtshus Tante. Musikken spiller lavt, og vi beslutter os for at afvente den noget kvindefattige situation med et spil pool. Mens Ken og Praktikanten støder til kuglerne, falder Mathias i snak med et par unge gutter, som også er på udkig efter piger. Festen starter tydeligvis ikke tidligt i Lemvig. Men så sker det: En årvågen Praktikant spotter et par veninder, og aftenens første pigebillede er i kassen. Sidenhen kommer der flere pigebørn, og vi får endelig overklistret nogle piger med M!-tatoveringer - og en række billeder i kassen.
Karakter: 3

6. Klub Glas
KL 01:46 - En feststemt dj spiller op til dans på Lemvigs eneste egentlige diskotek, og vi finder et bord i hjørnet, så vi kan få et overblik over dansegulvets østrogene indhold - som heldigvis er højt. Ken får travlt med at trille ært på redaktionskameraet, mens sælger-Mathias knapt kan følge tempoet med at smide M!-tatoveringer på pigernes bryster. Alt imens har Praktikanten set sit snit til at hoppe i baren, hvor han ihærdigt tyller Kleiner Feiglings med en lokal murer. Der er et godt udvalg af både piger og drinks i de hyggelige faciliteter, og heldigvis forstår de at feste igennem til den lyse morgen vestpå, så Klub Glas får en klar anbefaling med på vejen.
Karakter: 5

ANNONCE
Natteliv- (S)LEMVIG!

3. Christianshavn
KL. 21:30 - Det er sveddrivende varmt, da vi træder ind på øl- og vinstuen Christianshavn. Mystiske krus og kopper hænger ned fra det åbne rums loftsbjælker, men vi når ikke at undre os, før vi får øje på en flok piger, som er ved at varme op til en alvorlig bytur. Det smitter af på stemningen, og vi beslutter os for at køle ned med en omgang whisky og cola. Det ændrer dog ikke på, at gennemsnitsalderen stadig er tættere på 40 end 20, så vi lusker stille videre til aftenens tredje beværtning.
Karakter: 3

4. Nyhavn
KL. 22:28 - Vi traver over gaden for at indfinde os på værtshuset Nyhavn, hvor en enlig diskolampe kæmper en brav kamp for at skabe stemning på det halvtomme sted. En håndfuld stive mennesker skiftes til at vælte ned fra deres barstole, mens vi forsøger at gennemføre et spil Meyer. Vi beslutter, at et enkelt glas må være nok, og skynder os videre i håbet om mere fest og flere hunkønsvæsener på aftenens næste sted.
Karakter: 2

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce