Magasinet M!

Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen

M! tog til det nordligste Jylland for at se nærmere på nattelivet i Frederikshavn. Lad os sige det sådan: Det var turen værd!

Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen
Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen
Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen
Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen
Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen
Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen

AFTENENS CITAT:
"Jeg har brug for professionel hjælp"
Praktikanten har bøvl med M!-tatoveringerne

AFTENENS BABE:
PERNILLE - 21 ÅR, SPOTTET PÅ TO TRIN OP
To Trin Op havde besøg af en vaskeægte kendis, nemlig Pernille fra Paradise Hotel. Tv-baben stillede velvilligt op til et billede, og som tak fik hun en M!-tatovering og en titel som Aftenens Babe.

KARAKTERBOGEN:

BABERATING: 4 UD AF 6 STJERNER
SKALLERISIKO: 2 UD AF 6 STJERNER
SCOREMULIGHEDER: 4 UD AF 6 STJERNER
82 %

ANNONCE
Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen

5. FREGATTEN
KL. 01.25 - Det legendariske diskotek Fregatten er indrettet med fiskenet i loftet og andre ting, der minder os om, at Frederikshavn er en by med ryggen til land. Der er fuldstændig proppet, da vi træder ind, men vi formår at kæmpe os op til baren, hvor de MEGET søde piger i baren trakterer os med øl, drinks og adskillige shots, der bærer det hyggelige navn Selvmord. Aftenens publikum er lidt til den ældre side, men Christoffer og praktikanten formår stadig at finde guld på dansegulvet, så Ken har noget at knipse med kameraet.
4 UD AF 6 STJERNER

6. BUDDY HOLLY
KL. 03.01 - Gud må have opfundet Buddy Holly-diskotekerne for give M!s nattelivspatrulje et sted, hvor der er gevinst hver gang. Dansegulvet er proppet, stemningen er fed, og stakken med M!-tatoveringer bliver mindre og mindre. Vi er flere gange ved at tabe kæben på gulvet over de mange lækre babes, hvoraf to af dem står bag bardisken. Sidst på natten begynder dreng til pige-forholdet dog at tippe meget over til drengenes side, og de rutinerede kræfter Ken og Christoffer beslutter, at det er på tide at afprøve dynerne på Hotel Jutlandia og sige tak for i aften.  
5 UD AF 6 STJERNER

ANNONCE
Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen

3. SHIP-INN
KL. 21.35 - Efter en rask og regnfuld gåtur ned ad Søndergade ankommer M!s udsendinge til Ship-Inn; et klassisk frederikshavner-værtshus med ishockeytrøjer på væggene og stamgæster i baren. Bedst som praktikanten og Ken er i gang med at gøre sig selv til grin i pool, slutter aftenens smukke guide, Christina, sig til selskabet. Praktikanten spørger pænt, om han må sætte sin jomfru-tatovering på Christinas fyldige barm, og det får han selvfølgelig lov til. Det skal ikke blive hans sidste tatovering denne aften...
4 UD AF 6 STJERNER

4. TO TRIN OP
KL. 00.04 - Da vi træder ind på To Trin Op kort efter midnat, er der allerede godt fyldt op i baren, på dansegulvet og i de mange kroge, hvor folk kan snakke og snave. Vi slår os ned i en sofa, men når dårligt at tage en tår af vores drinks, inden vi må finde M!-tatoveringerne frem. Godt nok er det et par fyre, der vil have en tatovering på røven, men M! diskriminerer ikke, og kort tid efter får praktikanten og Christoffer lov til at sætte tatoveringer på adskillige smukke pigers bryster. Vi forlader modvilligt To Trin Op, men da vi kigger forbi igen klokken 04.30, er der stadig gang i den. Respekt!
5 UD AF 6 STJERNER

ANNONCE
Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen
Natteliv- Ungt kød i fiskerbyen

1. HOTEL JUTLANDIA/JOHN BULL PUB
KL. 17.45 - Da vi når til Frederikshavn efter seks timers transport, viser fiskerbyen sig fra sin mindst charmerende side: Efterårsregn og rusk, selvom kalenderen siger august. Vi får dog hurtigt varmen igen, da vi checker ind på Hotel Jutlandia, der tilfældigvis også er udstyret med en usædvanlig flot bar, John Bull Pub. Med røven godt plantet i Chesterfield-møblerne smager M!s nattelivspatrulje sig igennem en brøkdel af det store øludvalg, inden det er tid til at fylde skidesækken.
5 UD AF 6 STJERNER

2. THE JOLLY BUTCHER
KL. 19.25 - Den svenskejede irske pub(!), The Jolly Butcher, er en klassisk sted med Guinness og Kilkenny i hanerne og sød betjening bag baren. Derudover serverer pubben mad til gæsterne, og nattelivspatruljen er solgt, da de ser menukortet: 200 g oksesteak serveret med rigelige mængder bearnaisesovs, der pudsigt nok er AD-assistent Kens blodtype. Journalist Christoffer og praktikanten Søren får også plads til et par store Guinness oven på de rigelige mængder kød og kartofler, inden det er tid til at finde det næste vandhul.  
4 UD AF 6 STJERNER

ANNONCE
Del

Seneste nyt