Magasinet M!

Natteliv: Vordingborg

Garnisonsbyen var ikke dårlig til at give den gas

Natteliv: Vordingborg
Vordingborg er kendt for andet end køkkener og fulde FN-soldater, thi byen leverer også svesker med et solidt bundniveau. Det fandt M!s festpanel i hvert fald ud af, da de for første gang festtestede den hyggelige garnisonsby.

Den endelige dom:
Cafe Einstein: ***
Hyggelig, rummelig cafe, der desværre kun har åbent til klokken 02 om lørdagen. Desuden kunne vi godt bruge et ordentligt dansegulv. Men stedet har aldeles glimrende drinks, og leder du efter unge mennesker at feste med, går du ikke forgæves.

Prinsen: ****
Byens eneste diskotek er nærmest et helt festhus med dobbelt op på både dansegulve og barer. Alt i alt et veldrevet sted med forholdsvis mange babes, som især leveres af det lokale gymnasium.

Pige til mand: ***
Vordingborgs opvarmningssteder bød på en overvægt af mænd tidligst på aftenen, men det blev der rodet bod på efter midnat.

Skallerisiko: ***
Vi blev næsten skuffede over at besøge en gammel kaserneby, hvor ingen lovede redaktionens players ørebaskere. Men nu var soldaterne sikkert også så stive, at de knap kunne hæve poterne til klø.

Babe-rating: 4/5
Vordingborgs piger var ikke alle sammen supermodeller, men utallige gange blev vi overraskede over hvor meget potentiale, der kan gemme sig i en anonym provinsby. Især Praktikanten har advokeret for at rykke redaktionens hovedkvarter sydpå.

Scoremuligheder: 3/5
Generelt var det let at falde i snak med de lokale sild, men vi mødte flere isdronninger, end vi havde kalkuleret med. Måske er det bare en naturlig reaktion, når man oplever 121 kiksede scoreforsøg fra de lokale rekrutter i løbet af en lørdag nat i byen?

I alt: 3/5
Festhumøret fejler absolut ikke noget i Vordingborg, men skal byen op i drukkens superliga, mangler der nogle teskeer tabasco i æselsparket. Det kunne eventuelt klares ved at åbne et diskotek mere.

Webadresser:
www.lanavona.dk
www.vordingbowl.dk
www.einstein-cafe.dk
www.prinsen.dk

 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt