Magasinet M!

Nattelivspatruljen ruller igen!

Magasinet er lukket, men vi vil stadig have lov at tage pulsen på nattelivet rundt omkring i Danmark. Derfor har vi brug for jeres hjælp!!

En af de ting, vi kommer til at savne mest ved magasinet, er de legendariske nattelivspatruljer rundt i hele landet, hvor vi kunne få lov at drikke os stive, mens vi satte tatoveringer på Danmarks smukkeste piger. Og ikke mindst kunne få lov at møde en masse af jer læsere.

Vi kan desværre ikke tage ud i landet mere, men det betyder ikke, at vi ikke gerne vil se en hulens masse fede billeder fra jeres fester rundt omkring i Danmark. Derfor vil vi bede jer om hjælp! Det eneste, du skal gøre, er at huske at tage en masse gode billeder på din bytur (det gør i jo alligevel), smide dem op på Instagram og tagge dem #mnatteliv og byen, du fester i. 

 

ANNONCE
Nattelivspatruljen ruller igen!

Vi vil prøve at tage byerne efter tur, så vi hver fredag eftermiddag beder folk i Kolding, Esbjerg, Hillerød, Odense, Næstved eller en anden af de mange dejlige danske byer om at tagge i den specifikke weekend. Og vi vil selvfølgelig gerne starte med Roskilde Festival. Så er du på Roskilde, skal du bare:

1. Smid dit festbillede på Instagram

2. Tag det #mnatteliv #rf2015

3. Eller sende det til [email protected] og skrive Natteliv i emnefeltet.

4. Vente på, at vi bringer alle de fede billeder på mandag. 

GOD FEST OG SKÅL!!!

 

ANNONCE
Nattelivspatruljen ruller igen!
Del

Seneste nyt