Magasinet M!

Navnene, der crusher mest blandt danske singler

Er dit navn på listen?

En fælles interesse, samme musiksmag eller måske en sjov profilbeskrivelse? Der er mange faktorer, som spiller ind, når to personer viser interesse for hinanden i en datingapp. Navne lader også til at være en af dem. Happn har nemlig udarbejdet statistik, der viser, at visse navnekombinationer er mere lykkebringende end andre.

Hedder du Martin og har du nogensinde datet en Camilla? Så er du faktisk ikke den eneste, og det er måske ikke så tilfældigt, som du tror. 

Datingappen happn har lavet en ny undersøgelse baseret på deres egen statistik og de profiler og fornavne, der har fået flest crushes i appen. Undersøgelsen viser, at lige netop Camilla og Martin er den mest almindelige navnekombinationen blandt danske crushes i appen. Et crush opstår, når to brugere kan lide hinandens profiler og dermed får mulighed for at skrive til hinanden. 

Ifølge statistikken får Camilla sandsynligvis en Crush med Martin og Christian. Hvis du hedder Louise, er der i stedet stor sandsynlighed for, at der opstår en Crush med Thomas. 

Selvom Anne og Peter er de mest almindelige navne i Danmark, er det ikke lykkedes for nogen af dem at komme med på toplisten over de mest almindelige kombinationer blandt brugerne. Er dit navn med på listen? 

Topliste over de mest sandsynlige Crush-kombinationer på happn:

  1. Camilla og Martin
  2. Camilla og Christian 
  3. Maria og Martin 
  4. Camilla og Rasmus 
  5. Louise og Martin 
  6. Louise og Thomas 
  7. Mette og Thomas 
  8. Louise og Christian 
  9. Maria og Rasmus 
  10. Mette og Martin 
ANNONCE
Del

Seneste nyt