Magasinet M!

Nej, der er ikke en bruser - Sinful kører FlashSale på denne gadget som damen kan få glæde af

Legetøjet der får hende til at føle sig som en gudinde?Reklame for Sinful

Ja, blomster er da meget godt - men sætter du ikke selv mere pris på gaver, du rent faktisk kan bruge til noget?

Hvad med noget nydelse? Sinful kører lige nu et flash-sale på den ultra-populære gadget med det ordrette navn: "Satisfyer Pro 2", og den er sat ned fra 379 kroner til blot 149...

Men hvad fanden er det for en gadget?

Med lidt god vilje ligner bassen et bruserhovede, men det er faktisk en kltoris stimulator, der ved hjælp af lufttryk giver hende solide orgasmer.

Der er også fornuftig tanke bag teknologien - Den er genopladelig, den er vandtæt - og så er selve motoren forholdsvis støjsvag.

Legetøjet er et af de bedst sælgende i sin kategori - verden over, og i det amerikanske dameblad Glamour, beskriver en journalist legetøjet, som et der får hende til at føle sig som en sexgudinde i kærestens hænder. Ja, really.

"I asked him to use the Penguin on me on the highest setting... once he got the hang of it, I went over the edge immediately. Despite the fact that my clit was aching by that point, I was too curious to see how far this could go to call it a night. So I used the toy again while we had sex. The fourth orgasm took longer, but sure enough, it arrived."

Det er den slags udtalelser, der får en - som mand - til at overveje at hive lidt ekstra grej med i soveværelset - og så har hun også lidt selskab, næste gang du er ude med gutterne!

Du kan fange Satisfyer Pro 2 her, for 149,- kroner i et begrænset tidsrum.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE